Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απλήρωτοι παραμένουν «πενταμηνίτες» στην Αρκαδία – Έντονες διαμαρτυρίες – Τι απαντά το ΙΝΕ ΓΣΕΕ

Απλήρωτοι παραμένουν «πενταμηνίτες» στην Αρκαδία – Έντονες διαμαρτυρίες – Τι απαντά το ΙΝΕ ΓΣΕΕ

Μεγάλη είναι η ανησυχία των πενταμηνιτών στην Αρκαδία, οι οποίοι αν και έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας, εδώ και 3 μήνες, παραμένουν απλήρωτοι!

Το ποσό που οφείλεται είναι διαφορετικό για κάθε εργαζόμενο, όπως μάς έκανε γνωστό εργαζόμενος στο Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ στηνΤρίπολη, με τον οποίο ήρθαμε σε τηλεφωνική επικοινωνία, με αφορμή το σχόλιο που έγινε στο kalimera-arkadia.gr από κάποιον αναγνώστη.

Διαβάστε το σχόλιο: "ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (ΒΛΕΠΕ ΑΡΧΙΚΑ ΓΣΕΕ) ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ. Α! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ :ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. ΤΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΛΩΝΕ ΠΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ,ΤΟ ΤΟΝΙΖΑΝ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ! ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ. ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΝΑ ΠΩ :---------ΜΩ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ! ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΙΕΣΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΞΕΦΩΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΧΙ ΠΩΣ ΘΑ ΙΔΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ!"».

Από πλευράς του ΙΝΕ ΓΣΕΕ, μάς ενημέρωσαν ότι «όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι στο Υπουργείο Εργασίας και όταν θα ολοκληρωθούν οι έλεγχοι και είναι όλα έτοιμα θα καταβληθούν τα χρήματα. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα γίνει αυτό αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν χρήματα. Το ζήτημα είναι καθαρά γραφειοκρατικό».

Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...