Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Κοινωφελής Εργασία» | Προανήγγειλε παράταση των 25.000 συμβάσεων του προγράμματος

«Κοινωφελής Εργασία» | Προανήγγειλε παράταση των 25.000 συμβάσεων του προγράμματος

Την παράταση των 25.000 συμβάσεων του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη με εργαζομένους να δουλεύουν σε Περιφέρειες και Δήμους της χώρας. Αυτό προανήγγειλε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων κατά την ομιλία του στο τακτικό συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ).

Το νέο πρόγραμμα, σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης, «εξετάζεται παράταση στο πρόγραμμα το οποίο έχει προϋπολογισμό κάλυψης 25.000 οφελουμένων, χάρη στο οποίο οι ωφελούμενοι, κυρίως μακροχρόνια άνεργοι, προσφέρουν εργασία σε Περιφέρειες και Δήμους».

Η τοποθέτηση του κ. Χατζηδάκη για παράταση των συμβάσεων του προγράμματος γίνεται λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του προέδρου της ΚΕΔΕ από το βήμα του συνεδρίου της ‘Ενωσης, όπου ανέφερε: «Το υπουργείο Εργασίας μας ενημέρωσε ότι μετά το τέλος του υφιστάμενου προγράμματος κοινωφελούς εργασίας  δεν θα υπάρξει νέο».

 

Σήμερα πάντως ο κ. Χατζηδάκης με την αναφορά του περί εξέτασης της παράτασης των συμβάσεων των 25.000 θέσεων εργασίας του προγράμματος «κοινωφελούς» στους ΟΤΑ, ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει νέο. Η κυβέρνηση ουσιαστικά θα δώσει παράταση του προγράμματος μέχρι τις εκλογές. Τώρα ποιες κάλπες (των εθνικών ή αυτοδιοικητικών εκλογών) θα «σφυρίξουν» τη λήξη των συμβάσεων θα απαντηθεί πολύ σύντομα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...