Menu
RSS
Σάββατο, 11/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παρακολουθήστε προγράμματα κατάρτισης και πληρωθείτε στην Τρίπολη!

Παρακολουθήστε προγράμματα κατάρτισης και πληρωθείτε στην Τρίπολη!
Το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Πελοποννήσου θα υλοποιήσει το επόμενο χρονικό διάστημα επιδοτούμενα προγράμματα Κατάρτισης Εργαζομένων στον Ιδιωτικό Τομέα.
Η παρακολούθηση των προγραμμάτων των 35 ωρών δια ζώσης, των 40 και 60 ωρών μεικτής κατάρτισης (20 - 30 Δια ζώσης & 20- 30 Εξ αποστάσεως) είναι με επιδότηση για κάθε ώρα κατάρτισης (3 ευρώ η Δια ζώσης και 2 ευρώ η Εξ αποστάσεως). Η υλοποίησή τους θα πραγματοποιείται τις απογευματινές ώρες. Κάθε υποψήφιος/υποψήφια μπορεί να παρακολουθήσει μέχρι πέντε (5) προγράμματα επιδοτούμενα
Αίτηση - Πληροφορίες Εγγραφής
Οι αιτήσεις κατατίθενται ηλεκτρονικά στο http://www.inegsee.gr/aitisi
Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΙΝΕ ΓΣΕΕ Πελοποννήσου – Σπάρτης 8 , 22100 Τρίπολη,Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
2710 235466, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 Για όλα τα προγράμματα και τις δράσεις του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ μπορείτε να ενημερώνεστε αναλυτικά στην επίσημη ιστοσελίδα μας http://www.inegsee.gr και τη σελίδα μας στο facebook http://www.facebook.com/inegsee


Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...