Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι επόμενες 8 προσλήψεις στη Νότια Κυνουρία

Οι επόμενες 8 προσλήψεις στη Νότια Κυνουρία
Κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κυνουρίας, ενέκρινε την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού οκτώ (8) ατόμων.
- Εργάτες καθαριότητας (ΥΕ16) 1 θέση - Οχτώ (8) μήνες
-Εργάτες καθαριότητας (ΥΕ16) 3 θέσεις - Έξι (6) μήνες
-Εργάτες καθαριότητας (ΥΕ16) 3 θέσεις - Τέσσερις (4) μήνες
-Εργάτης ύδρευσης (ΥΕ16) 1 θέση - Οχτώ (8) μήνες
Οι λόγοι για τους οποίους απαιτείται η πρόσληψη τέτοιου είδους προσωπικού είναι οι
εξής:
-Για να καλύψει το Αυτοτελές Τμήμα Περιβάλλοντος και Καθαριότητας τις αυξημένες εποχικές ανάγκες της που δημιουργούνται από τη μεγάλη πληθυσμιακή αύξηση που παρουσιάζεται στην περιοχή ευθύνης του Δήμου, ιδίως κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου. Η τουριστική κίνηση αυξάνεται κατακόρυφα κατά τους θερινούς μήνες, λόγω της αθρόας προσέλευσης χιλιάδων επισκεπτών που διαμένουν σε ιδιόκτητες οικείες ή ενοικιαζόμενα δωμάτια- ξενοδοχεία. Εύλογο αποτέλεσμα είναι η κατακόρυφη αύξηση  των αναγκών καθαριότητας. Το ανωτέρω προσωπικό θα ασχοληθεί με την αποκομιδή απορριμμάτων, τον καθαρισμό και ευπρεπισμό οδών – πλατειών και κοινοχρήστων χώρων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων.
-Για την κάλυψη αναγκών στελέχωσης του Γραφείου ύδρευσης – αποχέτευσης του
Αυτοτελούς Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών, με την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σκοπό τη δημιουργία επιπλέον συνεργείων αποκατάστασης βλαβών, ιδίως κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου. Τα συνεργεία συντήρησης θα έχουν την ευθύνη για την εκτέλεση των κατά τόπους αποκαταστάσεων βλαβών ύδρευσης, νέων συνδέσεων και επεκτάσεις δικτύων.
Κατά της ανωτέρω αποφάσεως ψήφισε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χείλαρης Νικόλαος ο οποίος ανέφερε τα παρακάτω: «Μόνιμη και σταθερή δουλειά για πάγιες ανάγκες του Δήμου. Ο κ. Υπουργός Εσωτερικών έγινε υπέρμαχος της μνημονιακής πολιτικής της προηγούμενης κυβέρνησης. Προτίθεμαι να ψηφίσω κατά της ανωτέρω αποφάσεως».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...