Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εργασία - Ποια είναι η καλύτερη μέρα και ώρα για να στείλετε βιογραφικό;

Εργασία - Ποια είναι η καλύτερη μέρα και ώρα για να στείλετε βιογραφικό;
Αν κάποιος επιθυμεί να αυξήσει τις πιθανότητες να βρει δουλεία, τότε πρέπει να στείλει το βιογραφικό του την Τρίτη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της SmartRecruiters, η οποία εξέτασε πάνω από 270.000 αγγελίες για δουλειά, η Τρίτη είναι η πιο δημοφιλής ημέρα κατά την οποία η εταιρείες δημοσιεύουν τις αγγελίες τους για νέες θέσεις εργασίας.

day.JPG

Έτσι, όποιος επιθυμεί να βρει δουλειά, αν στείλει το βιογραφικό του μόλις υπάρξει η αγγελία για νέα θέση εργασίας, τότε έχει περισσότερες πιθανότητες αυτό να διαβαστεί από τους μελλοντικούς του εργοδότες και να τον επιλέξουν στην πρώτη ομάδα των ανθρώπων που θα καλέσουν για συνεντεύξεις.

Για να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας, όποιος ψάχνει για δουλειά, καλό είναι να γνωρίζει και την ώρα που συνήθως δημοσιοποιούνται οι νέες αγγελίες, ώστε να είναι από τους πρώτους που θα στείλει βιογραφικό.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία της SmartRecruiters, στις 11 το πρωί είναι οι ώρα που οι περισσότερες εταιρείες επιλέγουν να δημοσιεύουν τις καινούργιες τους αγγελίες, ενώ οι περισσότεροι μελλοντικοί εργαζόμενοι στέλνουν τα βιογραφικά τους στις 2 το μεσημέρι.

aggelies_1.JPG

bio_1.JPG

Αυτό σημαίνει πως όποιος θέλει να αυξήσει δραστικά τις πιθανότητες να είναι από τους πρώτους που θα στείλουν βιογραφικό, πρέπει να το στείλει μέχρι τις 12 το μεσημέρι.
http://www.newmoney.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...