Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δήμος Μεγαλόπολης: Προγραμματίζει 6 προσλήψεις!

Δήμος Μεγαλόπολης: Προγραμματίζει 6 προσλήψεις!
Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, εγκρίθηκε ο προγραμματισμός πρόσληψης προσωπικού έξι (6) ατόμων, για την απασχόλησή τους σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Μεγαλόπολης, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη αναγκών των ανταποδοτικού χαρακτήρα υπηρεσιών του Δήμου Μεγαλόπολης (καθαριότητας – ηλεκτροφωτισμού, ύδρευσης – αποχέτευσης), ήτοι:
  • ΔΕ Υδραυλικών, άτομα ένα (1)
  • ΔΕ Τεχνικών Οχημάτων (μηχανοτεχνίτης αυτοκινήτων), άτομα ένα (1)
  • YE Εργατών Καθαριότητας, άτομα δύο (2)
  • ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων, άτομα δύο (2)
Κρίθηκε απαραίτητη η πρόσληψη του έκτακτου προσωπικού σε όλες τις ανταποδοτικές υπηρεσίες (καθαριότητας – ηλεκτροφωτισμού, ύδρευσης – αποχέτευσης) του Δήμου, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας μέχρι οκτώ (8) μηνών, για τους παρακάτω λόγους:
- Στο Δήμο Μεγαλόπολης υπηρετεί ένας (1) ΔΕ Υδραυλικός, δύο (2) ΥΕ Εργάτες Γενικών Καθηκόντων, επτά (7) ΥΕ Εργάτες Καθαριότητας, κανένας ΔΕ Τεχνικός Οχημάτων (μηχανοτεχνίτης αυτοκινήτων) και ΥΕ Εργάτης Καθαριότητας Εσωτερικών Χώρων, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες των υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα .
- Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4093/2012 αναστέλλονται μέχρι 31-12-2016 οι προσλήψεις και οι διορισμοί μονίμου και ΙΔΑΧ προσωπικού των κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ όλων των κλάδων και ειδικοτήτων
- Ο Δήμος Μεγαλόπολης αποτελείται από μια (1) Δημοτική Κοινότητα, εξήντα (60) Τοπικές Κοινότητες και είκοσι ένα (21) οικισμούς που βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, δυσκολεύουν και μειώνουν το έργο των υπηρεσιών καθαριότητας - ηλεκτροφωτισμού, ύδρευσης – αποχέτευσης αφού πολλές από τις εργάσιμες ώρες καταναλώνονται σε μετακινήσεις.
Με την πρόσληψη του προσωπικού θα δημιουργηθούν επιπλέον συνεργεία αποκατάστασης βλαβών και οι υπηρεσίες θα λειτουργούν αποτελεσματικότερα.
Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του ν. 2190/1994, όπως ισχύει και τις όμοιες του ν. 3812/2009, όπως ισχύει, για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...