Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μαέστρο ψάχνει η Φιλαρμονική Νότιας Κυνουρίας

Μαέστρο ψάχνει η Φιλαρμονική Νότιας Κυνουρίας
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρησης Νότιας Κυνουρίας ανακοίνωσε ότι πρόκειται να προβεί στην ανάθεση παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών για τη λειτουργία της Φιλαρμονικής του Δήμου Νότιας Κυνουρίας με μαέστρο-δάσκαλο μουσικής και για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και έως τις 31-12-2016, συνολικού προϋπολογισμού για τις ανατιθέμενες εργασίες έως 8.000,00€ στο οποίο συμπεριλαμβάνονται όλες οι νόμιμες κρατήσεις καθώς και κάθε είδους απαιτήσεις προς ασφαλιστικούς φορείς που βαρύνουν τους παρόχους. Έξοδα μετακίνησης και διαμονής δεν προβλέπονται.

Τυπικά και ειδικά προσόντα:

Τίτλοι σπουδών Αρχιμουσικού: Πτυχία ή Διπλώματα Ενορχήστρωσης, Δ/νση ορχήστρας ή Ενοργανώσεως πνευστών οργάνων, Δ/νσεως Μπάντας & Ωδικής ή Αρμονίας, Αντιστίξεως, Φυγής, τίτλοι αναγνωρισμένου μουσικού ιδρύματος εσωτερικού ή εξωτερικού. Σε περίπτωση έλλειψης υποψηφίων με τα ανωτέρω προσόντα, αρκεί παρεμφερές πτυχίο. Θα αξιολογηθούν παράπλευροι μουσικοί τίτλοι.

Προϋπηρεσία: Αποδεδειγμένη προϋπηρεσία διδακτική σε εκπαιδευτικά ιδρύματα του Δημοσίου ή ΟΤΑ ή Δημοτικές Επιχειρήσεις ή Ιδιωτικές σχολές.

Καλλιτεχνική δραστηριότητα: Συναυλίες, παραστάσεις, συμμετοχές σε ορχήστρες κλπ

Πρόσθετα: Απαραίτητη η δυνατότητα έκδοσης Τιμολογίου Παροχής Υπηρεσιών Οικονομική προσφορά: H επιτροπή θα αξιολογήσει την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ – ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας οικονομική προσφορά-αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τα εξής δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας

2. Φωτοαντίγραφο των τίτλων σπουδών τους

3. Βεβαίωση προϋπηρεσίας στο αντικείμενο

4. Βιογραφικό σημείωμα

5. Οικονομική προσφορά

Η υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και η οικονομική προσφορά-αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα γίνεται είτε αυτοπροσώπως είτε ταχυδρομικώς στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Νότιας Κυνουρίας, Δημαρχείο Νότιας Κυνουρίας, Λεωνίδιο Αρκαδίας, Τ.Κ. 22300, υπόψη Φύττα Αικατερίνης. Τηλ. Επικοινωνίας: 2757360226. Η επιλογή του παρόχου θα γίνει κατόπιν εξέτασης της οικονομικής προσφοράς καθώς και όλων των προσόντων και δικαιολογητικών που θα προσκομισθούν από την αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης που έχει συσταθεί με βάση την υπ΄αριθ. 14/2016 Απόφαση Δ.Σ.

Στην περίπτωση αποστολής ταχυδρομικώς των προσφορών καθώς και των λοιπών απαραίτητων δικαιολογητικών το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην υποβαλλόμενη προσφορά.

Προθεσμία υποβολής: από την ημερομηνία δημοσίευσης στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου (16-03-2016) με καταληκτική ημερομηνία την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες Δευτέρα – Παρασκευή 7.30 έως 14.30.

Ο Πρόεδρος της Επιχείρησης

Μάνος Ηλίας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...