Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξεκίνησαν αιτήσεις για τη θέση Υποδιευθυντή στο ΠΕΚ Τρίπολης

Ξεκίνησαν αιτήσεις για τη θέση Υποδιευθυντή στο ΠΕΚ Τρίπολης
Το Υπουργείο Παιδείας προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους που πληρούν τα κριτήρια και τις νόμιμες προϋποθέσεις, να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του Υποδιευθυντή για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στο Περιφερειακό Επιμορφωτικό Κέντρο Τρίπολης.
Δικαίωμα υποβολής αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, σύμφωνα με α) τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 29 του ν.1566/1985 (ΦΕΚ 167 Α’), όπως αντικαταστάθηκαν με τις διατάξεις της παρ. 4 του άρθρου 12 του ν.1824/1988 (ΦΕΚ 296 Α’) και τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 17 του ν.2009/1992 (ΦΕΚ 18 Α’), λαμβάνοντας υπόψη τα άρθρα 20 και 21 του ν. 3966/2011 (ΦΕΚ 118 Α΄) και β) την αριθμ. πρωτ. 138166/Δ3/3-9-2014 υπουργική απόφαση «Ορισμός Διευθυντών και Υποδιευθυντών στα Περιφερειακά Επιμορφωτικά Κέντρα (Π.Ε.Κ.) της χώρας», όπως ισχύει, έχουν: Σχολικοί Σύμβουλοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που υπηρετούν στην περιφέρεια που λειτουργεί το Π.Ε.Κ. Τρίπολης.
Κατά τη διαδικασία επιλογής θα εκτιμηθούν οι τίτλοι σπουδών, η προϋπηρεσία στην εκπαίδευση, η εμπειρία στο σχεδιασμό, στην οργάνωση επιμορφωτικών δραστηριοτήτων και η προϋπηρεσία σε ηγετικές θέσεις (διευθυντή ή υποδιευθυντή), ενώ θα συνεκτιμηθεί και η απόσταση μεταξύ της οργανικής θέσης των υποψηφίων και της έδρας του Π.Ε.Κ. προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία τους.
O Υποδιευθυντής θα ορισθεί με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, ΄Ερευνας και Θρησκευμάτων, μετά από γνώμη του Συμβουλίου Επιλογής Σχολικών Συμβούλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Η θητεία του Υποδιευθυντή δεν μπορεί να ξεπερνά σε χρονική διάρκεια τη θητεία του Διευθυντή και των Υποδιευθυντών, μελών του Συντονιστικού Συμβουλίου του Π.Ε.Κ. Τρίπολης, όπως αυτή ορίστηκε με την με αριθμ. πρωτ. 138166/Δ3/3-9-2014 υπουργική απόφαση για τον ορισμό Διευθυντών και Υποδιευθυντών στα Περιφερειακά Επιμορφωτικά Κέντρα (Π.Ε.Κ.) της χώρας», δηλαδή την 4η Σεπτεμβρίου του 2016.
Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλουν την αίτησή τους - βιογραφικό σημείωμα που επισυνάπτεται στην παρούσα προκήρυξη καθώς και τον ατομικό τους φάκελο αποκλειστικά μέσω του Τμήματος Γ΄ Ανθρώπινου Δυναμικού Βιβλιοθηκών, Γενικών Αρχείων και Εποπτευόμενων Φορέων της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού Τομέων Παιδείας και Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας, ΄Ερευνας και Θρησκευμάτων.
Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλουν την υποψηφιότητα τους αυτοπροσώπως ή και ταχυδρομικά με συστημένη ταχυδρομική επιστολή ή ταχυμεταφορά στο Υπουργείο Παιδείας, ΄Ερευνας και Θρησκευμάτων, Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού Τομέων Παιδείας και Θρησκευμάτων, Τμήμα Γ΄ Ανθρώπινου Δυναμικού Βιβλιοθηκών, Γενικών Αρχείων και Εποπτευόμενων Φορέων, Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, ΤΚ 15180 (τηλ. 210-3442581) μέχρι την 15-4-2016.
Θα ληφθούν υπόψη μόνο οι υποψηφιότητες που θα υποβληθούν εμπρόθεσμα.
Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται από την ημερομηνία ταχυδρομικής σήμανσης που φέρει ο φάκελος αποστολής και δεν μπορεί να είναι αργότερα από 15-4-2016.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...