Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε 19 προσλήψεις θέλει να προχωρήσει ο Δήμος Γορτυνίας

Σε 19 προσλήψεις θέλει να προχωρήσει ο Δήμος Γορτυνίας
Το Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας ενέκρινε τον προγραμματισμό πρόσληψης εποχιακού προσωπικού ανταποδοτικών υπηρεσιών στο Δήμο Γορτυνίας για το έτος 2016 με σύμβαση ορισμένου χρόνου οκτώ (8) μηνών και υποβάλλει αίτημα για την έγκριση πρόσληψής του από την Επιτροπή της παρ. 1 του άρθρου 2 της ΠΥΣ 33/2006 δια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου.
ΔΕ28 ΟΔΗΓΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ 2
ΥΕ 16 ΕΡΓΑΤΩΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ 12
ΔΕ28 ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ 1
ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ 1
ΥΕ ΒΟΗΘΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ 1
ΔΕ28 ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ 1
ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ (ΣΤ΄ ΕΝΑΕΡΙΤΩΝ) 1
Το Δ.Σ. ψήφισε τις απαιτούμενες πιστώσεις σε βάρος του ισχύοντος προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016 του Δήμου Γορτυνίας που είναι γραμμένες και ειδικότερα σε βάρος α) του Κ.Α. 20.6041.003 των εξόδων η πληρωμή των αποδοχών και β) του Κ.Α. 20.6054.001 η πληρωμή των εισφορών.
Επίσης, δεσμεύτηκε για την εγγραφή πιστώσεων στον προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2017 ώστε να καλύπτουν τις δαπάνες μέχρι λήξης των συβάσεων.
Στην περίπτωση που υπάρξει και εκ νέου αυτοδίκαιη παράταση των ισχυουσών συμβάσεων του ήδη υπηρετούντος προσωπικού, η παρούσα απόφαση θα ενεργοποιείται μόνο ως προς την υπηρεσία Ύδρευσης και Ηλεκτροφωτισμού. Η πρόσληψη του υπολοίπου προσωπικού θα σταματά σε όποιο στάδιο και αν βρίσκεται.
Τέλος, εξουσιοδότησε το Δήμαρχο Γορτυνίας και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για τη συμπλήρωση και υποβολή των προβλεπόμενων εντύπων για την έγκριση του αιτήματος πρόσληψης του προσωπικού.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...