Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του προγράμματος Voucher 29-64

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του προγράμματος Voucher 29-64
Ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 24/2/2017 τα αποτελέσματα του προγράμματος Voucher  «ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ 29-64 ΕΤΩΝ ΣΕ ΚΛΑΔΟΥΣ ΑΙΧΜΗΣ».
Η τελική επιλογή των επιτυχόντων έγινε με μοριοδότηση βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων, ύστερα από τον αυτόματο έλεγχο του Πληροφοριακού Συστήματος του Υπουργείου, με τη διασταύρωση των στοιχείων της αίτησης, με τα αντίστοιχα στοιχεία, που τηρούνται  στα μητρώα ανεργίας του ΟΑΕΔ.
Μπορείτε να αναζητήσετε τα αποτελέσματα εδώ: https://goo.gl/z7PkLU ή να επικοινωνήσετε άμεσα με κάποιον εργασιακό μας σύμβουλο στην Τρίπολη και στο Άστρος.
To ΚΕΚ Ανάπτυξη & Εξέλιξη συνεργάζεται με περισσότερες από 300 επιχειρήσεις σε διάφορες ειδικότητες και κλάδους σε όλη την Αρκαδία για την υλοποίηση της πρακτικής άσκησης των ωφελουμένων που δικαιούνται την επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας.
Σας περιμένουμε στον Εκπαιδευτικό μας Όμιλο (Τρίπολη- Ρήγα Φεραίου 127 & Άστρος) προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τα αντικείμενα κατάρτισης, τις επιχειρήσεις και τις θέσεις πρακτικής άσκησης.
Απευθυνθείτε για πληροφορίες και για οποιαδήποτε διευκρίνηση: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 09:00-21:00.
ΑΣΤΡΟΣ, ΤΗΛ-ΦΑΞ: 27550 24094 - 6975803004
ΤΡΙΠΟΛΗ, ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 127 -  ΤΗΛ-ΦΑΞ: 2710 227703
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   -  web: http://www.anaptixi-exelixi.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...