Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιατί αποκλείστηκε η Αρκαδία από τις 1.314 προσλήψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους;

Γιατί αποκλείστηκε η Αρκαδία από τις 1.314 προσλήψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους;
Η Υπουργός Πολιτισμού ενέκρινε την κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης χιλίων τριακοσίων δέκα τεσσάρων (1.314) ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων (Ημερήσιοι Φύλακες, Νυχτοφύλακες, Προσωπικό Καθαριότητας, κ.α.), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για διάστημα επτά (7) μηνών, προκειμένου να λειτουργήσουν οι αρχαιολογικοί χώροι και τα Μουσεία, κυρίως με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, με διευρυμένο ωράριο.
Προσλήψεις προβλέπονται για όλους τους γειτονικούς νομούς., όπως η Αργολίδα, η Κορινθία, η Λακωνία, η Μεσσηνία, η Ηλεία και η Αχαΐα.
Η μόνη περιοχή που δεν προβλέπεται ούτε μία θέση εργασίας είναι η Αρκαδία. Κάτι που προκαλεί εύλογα ερωτηματικά. Για ποιο λόγο προβλέπονται προσλήψεις παντού, εκτός από την Αρκαδία; Δεν υπάρχουν ανάγκες σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους της Αρκαδίας; Υπάρχουν. Τότε, με ποιο σκεπτικό, το Υπουργείο Πολιτισμού απόκλεισε μόνο τη δική μας περιοχή. 
Οι τρεις βουλευτές Αρκαδίας οφείλουν να αναδείξουν το θέμα και να ζητήσουν εξηγήσεις από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Δείτε τη σχετική απόφαση εδώ.

1 σχόλιο

  • Ολγάκι
    Ολγάκι Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2017 12:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Eύλογο ερώτημα προκαλεί και γιατί η Αρκαδία δεν έκανε καν αίτηση να ενταχθεί στα προγράμματα κοινότητας. Μάλλον δεν είχε ανάγκη από χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα με αρκετές θέσεις εργασίας, ούτε ανάγκη για παρέμβαση σε ευάλωτους πληθυσμούς, ούτε ανάγκη από κάποιου είδους κοινωνική πολιτική. ΕΛΕΟΣΣΣ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...