Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αίτημα για πέντε προσλήψεις από τη ΔΕΥΑΤ!

Αίτημα για πέντε προσλήψεις από τη ΔΕΥΑΤ!
Αίτημα για την πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά πέντε (5) ατόμων, ενέκρινε ομόφωνα η διοίκηση της ΔΕΥΑΤ.
Σύμφωνα με τον Διευθυντή Διοικητικής Υπηρεσίας της ΔΕΑΥΤ, κ. Δελή «Η χωρική επέκταση της αρμοδιότητας της ΔΕΥΑ Τρίπολης στο σύνολο του Καλλικρατικού Δήμου, αύξησε την εδαφική έκταση που καλύπτει η επιχείρηση, εξυπηρετώντας απομακρυσμένες περιοχές του Δήμου, με αποτέλεσμα:
- να καθίσταται σε πολλές περιπτώσεις δυσχερής έως αδύνατη άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων υδροδότησης των περιοχών αυτών (επισκευές διαρροών, δικτύων, αντικαταστάσεις υδρομέτρων κ.α.)
- την εξυπηρέτηση περισσοτέρων καταναλωτών λόγω αύξησης των υδρομέτρων της επιχείρησης κατά 12.000 περίπου και έκδοσης διπλάσιων σχεδόν λογαριασμών το έτος.
- την αδυναμία του υπάρχοντος προσωπικού να ικανοποιεί άμεσα αιτήματα των καταναλωτών, γεγονός αλλοιώνει την εικόνα της επιχείρησης.
Οι τεχνικές κυρίως υπηρεσίες της ΔΕΥΑ Τρίπολης έχουν αποδυναμωθεί ύστερα από αποχωρήσεις λόγω λήξης συμβάσεων προσωπικού (τακτικού και έκτακτου). Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την απαγόρευση των προσλήψεων που ίσχυε μέχρι πρόσφατα, αλλά και μελλοντικών αποχωρήσεων (ίσως και εντός του έτους) έχει σαν αποτέλεσμα το διαθέσιμο προσωπικό να μην επαρκεί.»
Οι παραπάνω προσλήψεις θα ενταχθούν στον προγραμματισμό προσλήψεων εκτάκτου προσωπικού του έτους 2017, σύμφωνα με το με αρ. πρωτ. 3948/6-2-2017 έγγραφο του Υπ. Εσωτερικών και να προβεί η ΔΕΥΑΤ στις ενέργειες που προβλέπονται σε αυτό.
Για την κάλυψη της μισθοδοσίας και εργοδοτικών εισφορών έχουν εγγραφεί οι σχετικές πιστώσεις στον προϋπολογισμό της επιχείρησης έτους 2017 ύψους 53.000,00. Ανάλογες πιστώσεις θα εγγραφούν και στον προϋπολογισμό του επόμενου έτους, σε περίπτωση που οι συμβάσεις λήξουν μετά την 31/12/17.
Το Δ.Σ. εξουσιοδότησε τον κ. Αντιπρόεδρο για την υπογραφή των σχετικών εγγράφων που απαιτούνται προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελ/σου για την υποβολή του αιτήματος.
ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ
1 Οδηγός φορτηγού ΔΕ 1
2 Διοικητικού Λογιστικού ΤΕ 1
3 Χειριστής μηχανημάτων έργου (εκσκαφέα - φορτωτή ) ΔΕ 1
4 Εργάτες γενικών καθηκόντων ΥΕ 2
Σύνολο 5

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...