Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προσλήψεις στη ΔΕΥΑΤ - Ξεκινούν οι αιτήσεις

Προσλήψεις στη ΔΕΥΑΤ - Ξεκινούν οι αιτήσεις
Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Τρίπολης θα προβεί στην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών, συνολικού αριθμού τριών (3) ατόμων, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών της Επιχείρησης.
Πρόκειται για θέσεις ΔΕ. Χειριστές Μ.Ε. (φορτωτή-εκσκαφέα).
 
ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
  1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία 18 έως 65 ετών.
  2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.
  3. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση) με την επιφύλαξη της επόμενης εξαίρεσης.
 Εξαίρεση: Οι υποψήφιοι για θέσεις βοηθητικού ή ανειδίκευτου προσωπικού υπό την προϋπόθεση ότι έχουν εκτίσει την ποινή ή τα μέτρα ασφαλείας που τους έχουν επιβληθεί έχουν αρθεί ή έχουν απολυθεί υπό όρο (Ν. 2207/1994 άρθρο 4 παρ. 6)
 
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
 Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς, πλέον των τυπικών προσόντων όπου απαιτείται, τα παρακάτω δικαιολογητικά:
 α) Φωτοαντίγραφο των 2 όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
 β) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
 γ) Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα απασχόλησης στο Δημόσιο εντός δωδεκαμήνου
 δ) Υπεύθυνη δήλωση προϋπηρεσίας
 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Πρωτοκόλλου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Τρίπολης, Πλατεία Νέας Δημοτικής Αγοράς, Τρίπολη απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού της Επιχείρησης (πληρ. κα Παπαφωτοπούλου Νίκη, τηλ. 2710237890 (εσωτ.115)).
 Η κατάθεση των αιτήσεων θα διαρκέσει τέσσερις (4) ημέρες, από την επόμενη της δημοσίευσης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων και την ιστοσελίδα της Επιχείρησης και συγκεκριμένα από Παρασκευή 02-06-2017 έως και Τετάρτη 07-06-2017.
 
ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...