Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εργασία - Νέες θέσεις για την καταπολέμηση του δάκου της ελιάς στην Αρκαδία

Εργασία - Νέες θέσεις για την καταπολέμηση του δάκου της ελιάς στην Αρκαδία

Η Περιφέρεια θα προχωρήσει στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, «στο πρόγραμμα καταπολέμησης του δάκου της ελιάς» που εδρεύει στην Τρίπολη του Νομού Αρκαδίας,

Πρόκειται για (Τομεάρχες Δακοκτονίας) ΠΕ Γεωπόνοι ή ΤΕ Τεχνολόγοι Γεωπόνοι ( Φυτικής Παραγωγής ή Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας ή Διοίκησης Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων), από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και όχι πέραν της 30/11/2017.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δεληγιάννη 9, Τ.Κ. 221 32 - Τρίπολη, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου, υπόψη κ. Τσέκου Γεωργίου (τηλ. επικοινωνίας: 2710-222691 και 2710-237074).

ΟΛΗ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...