Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξεκινά πρόγραμμα επιχορήγησης της πρώτης πρόσληψης μισθωτών!

Ξεκινά πρόγραμμα επιχορήγησης της πρώτης πρόσληψης μισθωτών!

Δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια» η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου, της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, αρμόδιας για την καταπολέμηση της ανεργίας, Ράνιας Αντωνοπούλου και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γεωργίου Χουλιαράκη, για το πρόγραμμα επιχορήγησης της πρώτης πρόσληψης μισθωτού-ών από αυτοαπασχολούμενους νέους και επιχειρήσεις νέων, ηλικίας έως 35 ετών.

Σύμφωνα με την ΚΥΑ, το πρόγραμμα παρέχει επιχορήγηση σε αυτοαπασχολούμενους νέους και επιχειρήσεις νέων, ηλικίας έως 35 ετών, που δεν απασχολούν και δεν είχαν απασχολήσει στο παρελθόν προσωπικό, για την πρώτη πρόσληψη ανέργων σε θέσεις μισθωτής εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Ο ΟΑΕΔ θα επιχορηγήσει το 50% του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους 20.000 νέων θέσεων εργασίας σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και σε φορείς κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.),που ασκούν τακτική οικονομική δραστηριότητα.

Σκοπός του προγράμματος είναι η δημιουργία νέων θέσεων μισθωτής εργασίας, μέσω της ενίσχυσης της νεανικής επιχειρηματικότητας.

ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...