Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Χρειάζεται μία συνολική παρέμβαση στο δρόμο προς το κοιμητήριο της Τρίπολης"

"Χρειάζεται μία συνολική παρέμβαση στο δρόμο προς το κοιμητήριο της Τρίπολης"

Την ανάγκη να υπάρξει μία συνολική παρέμβαση αναβάθμισης του δρόμου προς το δημοτικό κοιμητήριο της Τρίπολης τονίζει ο πρώην σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Παναγιώτης Σκορπίδας.

Ειδικότερα, αναφέρει: "Επειδή τις τελευταίες μέρες πρέπει όλοι να αναγνωρίσουμε ότι γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια από την νέα δημοτική αρχή θα ήθελα να ενημερώσω το Δήμαρχο Κώστα Τζιούμη σχετικά με τα πεζοδρόμια από τον ΟΣΕ προς το Δημοτικό Κοιμητήριο Τρίπολης πως είναι κατάσταση..

Και επειδή περνάει πολύ κόσμος είτε πηγαίνοντας στο κοιμητήριο είτε στο τεχνικό σχολείο που βρίσκεται ενδιάμεσα πρέπει άμεσα να επισκευασθούν χαλασμένα τμήματα, καθαρισμός και βάψιμο αλλά και επαναλειτουργία του φωτισμου και ίσως επέκταση αυτού έως το κοιμητήριο.

Ισως πρέπει κυριε Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Λαμπρόπουλε άμεσα να ασφαλτρωθει ο πίσω δρόμος του κοιμητηρίου, δηλαδή η διαδρομή από κοιμητήριο μέχρι γήπεδο Αστέρα Τρίπολης και λίγο πιο κάτω διότι είναι χαλασμένο και φυσικά δε συμβάλει στη στήριξη τόσο της πόλης μάς όσο και της ομάδας της πόλεως μας τον Αστέρα Τρίπολης."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...