Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής ο Αλέξανδρος Κανελλόπουλος

Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής ο Αλέξανδρος Κανελλόπουλος

Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρίπολης εκλέχτηκε ο κ. Αλέξανδρος Κανελλόπουλος, σε χθεσινή συνεδρίαση.

Η θητεία από 8-9-2019 έως 6-11-2021. Ο κ. Κανελλόπουλος συγκέντρωσε πέντε (5) ψήφους σε σύνολο εννέα (9) παρόντων μελών της Οικονομικής Επιτροπής.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, κ. Τσαγκαρέλης πρότεινε για την θέση του Αντιπροέδρου το μέλος κ. Κανελλόπουλο Αλέξανδρο (Αντιδήμαρχο) από την παράταξη «Τρίπολη Αύριο».

Επίσης, ο κ. Σμυρνιώτης Ιωάννης πρότεινε για την Θέση του Αντιπροέδρου το μέλος κ. Μπουρτσουκλή Αγαμέμνονα από την παράταξη «Νέα Τρίπολη».

Κατόπιν αυτών ο κ. Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής κάλεσε τα μέλη της να προχωρήσουν στη διαδικασία της φανερής ψηφοφορίας. Επειτα από τη διαδικασία της φανερής ψηφοφορίας, για την εκλογή του Αντιπροέδρου ο κ. Πρόεδρος ανέγνωσε τα αποτελέσματα αυτής, τα οποία έχουν ως εξής:

❖ Ο κ. Μπουρτσουκλής Αγαμέμνων από την παράταξη «Νέα Τρίπολη», έλαβε τέσσερις (4) ψήφους.

❖ Ο κ. Κανελλόπουλος Αλέξανδρος έλαβε πέντε (5) ψήφους και συνεπώς αναδεικνύεται Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, για τη Θητεία από 8-9-2019 έως 6-11-2021.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...