Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λαμπρός ο εορτασμός της Αγίας Βαρβάρας στην Τρίπολη (εικόνες)

Λαμπρός ο εορτασμός της Αγίας Βαρβάρας στην Τρίπολη (εικόνες)

Του Επαμεινώνδα Μανδρώνη   

Με την δέουσα λαμπρότητα εορτάσθηκε σήμερα, Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, στην Τρίπολη και στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό, η μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας.

Κατά τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Τεγέας κ. Θεόκλητος, πλαισιούμενος από πλειάδα Ιερέων της Μητροπόλεως.

Προ της απολύσεως, ο Επίσκοπος Τεγέας κ. Θεόκλητος, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου μετέφερε στους Εφημερίους του Ναού, στους Ιεροψάλτες και στο Χριστεπώνυμο πλήρωμα τις πατρικές ευχές του. Συνάμα, προέτρεψε τους πιστούς να ακολουθήσουν τον δύσκολο δρόμο των Αγίων στη μετάνοια και την ταπείνωση, η δε προστάτιδα της ενορίας Αγία Βαρβάρα να χαρίζει φώτιση και υγεία στην πορεία τς ζωής όλων. 

Πλήθος πιστών προσήλθε στον Ιερό Ναό για να συμμετάσχει στην Αναίμακτο Θυσία και να λάβει την χάρη και την ευλογία της Αγίας Βαρβάρας.

https://arxon.gr

1 σχόλιο

  • ΑΠΑΠΑΠΑ  ΑΠΑΠΑΠΑ
    ΑΠΑΠΑΠΑ ΑΠΑΠΑΠΑ Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 09:46 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ Η ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣΥΝΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΡΑ ΚΡΙΜΑ ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ ......................ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...