Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΚΕΔΗΤ | Προχωρά σε αγωγή για να διεκδικήσει τα χρήματα του οικονομικού ελλείματος!

ΚΕΔΗΤ | Προχωρά σε αγωγή για να διεκδικήσει τα χρήματα του οικονομικού ελλείματος!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΗΤ συνεδρίασε και αποφάσισε ομόφωνα να εγκρίνει την έναρξη όλων των νόμιμων και νομικών διαδικασιών, είτε µε άσκηση αγωγής, είτε µε οποιονδήποτε άλλη νόμιμη διαδικασία κριθεί απαραίτητη για τη διεκδίκηση του οικονομικού ελλείµµατος της ΚΕ∆ΗΤ, έναντι αυτών ̟ου κρίνονται υπεύθυνοι για την δημιουργία του, από κακοδιαχείριση ή από αμέλεια, ή από υπεξαίρεση ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

Ο Πρόεδρος του διοικητικού Συμβουλίου, ̟παραθέτοντας το πόρισμα των ελεγκτών δημόσιας Διοίκησης του 2019 (π̟ου αφορά τα έτη 2013,2014 και 2015) και την απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης του 2020, πρότεινε την έγκριση του θέματος.

Ο κ. Γούργαρης επισήμανε, με βάση τα πρακτικά, ότι τα χρήματα που λείπουν είναι χρήματα των ∆ηµοτών και έχουμε υποχρέωση σαν ∆.Σ. να τα διεκδικήσουμε άμεσα. Ακριβώς το ίδιο επισήμανε και το µέλος του ∆.Σ κος ∆ούρος Βασίλειος. Συνεχίζοντας ο κ. Γούργαρης Ευάγγελος είπε ότι πρέπει να ζητηθεί από το δημοτικό Συμβούλιο να καλύψει το θέμα τόσο διαχειριστικά, νομικά όσο και οικονομικά, λόγω αδυναμίας της ΚΕ∆ΗΤ να υποστηρίξει τις ̟παραπάνω ενέργειες.

Το συγκεκριμένο ζήτημα θα συζητηθεί στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 8.00 το βράδυ της προσεχούς Τετάρτης.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr 

 

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 21:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Κοροιδευετε το κόσμο! Πενταετής παραγραφή! Οι νομικοί της Δημαρχίας τι λένε????

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...