Menu
RSS
Τετάρτη, 01/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι κακές συνήθειες δεν αλλάζουν στην Τρίπολη - Αυτοκίνητα παντού στο πεζοδρομημένο κέντρο (vd)

Οι κακές συνήθειες δεν αλλάζουν στην Τρίπολη - Αυτοκίνητα παντού στο πεζοδρομημένο κέντρο (vd)

Η πεζοδρόμηση του κέντρου της Τρίπολης ήταν ένα αίτημα πάρα πολλών ετών. Αυτό σήμερα έχει γίνει πραγματικότητα, όμως φαίνεται ότι η νοοτροπία που υπήρχε στην πόλη, δεν αλλάζει τόσο εύκολα. 

Οι πεζόδρομοι και οι δρόμοι ήπιας κυκλοφορίας λειτουργούν, σε πολλές περιπτώσεις, ως κανονικοί δρόμοι ή ως χώροι στάθμευσης. Κάποιοι στην πόλη αυτή, για να μην ... ξεβολευτούν, πιάνουν το τιμόνι και "καβαλάνε" πεζοδρόμια, πεζόδρομους, τρέχουν σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας, παρκάρουν σε θέσεις για άτομα με κινητικά προβλήματα.

Η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφύγει από κάθε έλεγχο και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η 28ης Οκτωβρίου η οποία είναι ανοιχτή και ενώ οδηγεί στον πεζόδρομο της ΙΒ,  εκατοντάδες αυτοκίνητα περνούν καθημερινά από εκεί και φεύγουν προς την κεντρική πλατεία. 

Κάποιος θα πει ότι είναι ευθύνη του δήμου. Άραγε, τις δικές μας ευθύνες, τις έχουμε ποτέ αναλογιστεί; Πρέπει ο Δήμος δηλαδή να βάλει μπάρες και τσιμεντένιες κολώνες παντού για να μην "καβαλάμε" πεζόδρομους; Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό μας;

Δείτε το βίντεο από την "28ης Οκτωβρίου"...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...