Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σχολικά είδη για οικογένειες με οικονομικά προβλήματα μαζεύει η Μητρόπολη που «βράζει» με τη Ρεπούση (vd)

Σχολικά είδη για οικογένειες με οικονομικά προβλήματα μαζεύει η Μητρόπολη που «βράζει» με τη Ρεπούση (vd)

Για να μην λείψει από κανένα παιδί η απαραίτητη γραφική ύλη και ο αναγκαίος σχολικός εξοπλισμός ο Ιερός Ναός Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως συγκεντρώνει σχολικά είδη (τσάντες, κασετίνες, τετράδια, είδη γραφής, ζωγραφικής και χειροτεχνίας) καθώς και σχολικά βοηθήματα.

Για δεύτερη χρονιά προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να βοηθήσει οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, θύματα της οικονομικής κρίσης.

Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και είναι σε εξέλιξη. Όποιος επιθυμεί να προσφέρει μπορεί να προσέλθει κάτω από το ναό του Αγίου Βασιλείου στο "καλάθι του φτωχού αδερφού" κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 5:30-7:30.

Ο ιερεύς Ιωάννης Σουρλίγγας στο πλαίσιο του καλέσματος που απηύθυνε στον κόσμο από την κάμερα του kalimera-arkadia.gr, για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών, αναφέρθηκε και στην πρόσφατη δήλωση της κ. Μαρίας Ρεπούση, περί κατάργησης των θρησκευτικών από τα σχολεία, λέγοντας ότι "τέτοιες δηλώσεις δεν συνάδουν με τη χώρα μας και λυπούμεθα πολύ γι' αυτό"...

Β.Π.

Δείτε εικόνες εδώ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...