Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Περιφέρεια - Σύσκεψη στην Τρίπολη με Γερμανίδα Υπουργό (vd)

Περιφέρεια - Σύσκεψη στην Τρίπολη με Γερμανίδα Υπουργό (vd)

Σύσκεψη με την Υπουργό Ευρωπαϊκών και Ομοσπονδιακών Υποθέσεων και ΜΜΕ της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας, Angelica Schwall-Düren πραγματοποιήθηκε στην περιφέρεια, στα πλαίσια της οποίας συζητήθηκε η ανάγκη για συνεργασία και παρουσιάστηκε από την αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου η Πελοπόννησος, η δυναμική της αλλά και ποιές ενέργειες έχει κάνει η διοίκηση της περιφέρειας τα τελευταία χρόνια.

Η κα Duren έδωσε έμφαση στο μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας των νέων στη χώρα μας εκφράζοντας τη μεγάλη της ανησυχία.

Στη σύσκεψη τονίστηκε επίσης ότι είναι απαραίτητη η προσφορά τεχνογνωσίας στην περιφέρεια Πελοποννήσου για την περαιτέρω ανάπτυξη της, που δεν είναι άλλη από τον τουρισμό και τα αγροτικά της προϊόντα.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης αναφερόμενος στην υπάρχουσα οικονομική κατάσταση δήλωσε ότι "η χώρα μας λόγω των δικών μας αστοχιών αναγκάστηκε να κάνει ραγδαίες μεταρρυθμίσεις και να υποστεί πολλές κοινωνικές αλλοιώσεις".

Πρόσθεσε ότι "οι άνθρωποι της Πελοποννήσου αποτελούν για μας το μεγαλύτερο όπλο για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα μας".

Η κυρία Νικολάκου τελειώνοντας απευθυνόμενη προς την Γερμανίδα Υπουργό είπε "σας ευχαριστώ πολύ και γιατί είστε γυναίκα και γιατί προέρχεστε από μια χώρα με πρωθυπουργό γυναίκα"...

Δείτε απόσπασμα από τη σύσκεψη:

Β.Π.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...