Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το μήνυμα Παυλή για τη νέα σχολική χρονιά

Το μήνυμα Παυλή για τη νέα σχολική χρονιά

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη – Πρωτεύουσα του Μοριά» Δημήτρης Παυλής αναφέρει σε μήνυμα του για τη νέα σχολική χρονιά:

«Η μέρα του αγιασμού σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, προκαλώντας συναισθήματα χαράς, αγωνίας, προσμονής αλλά και ευθύνης για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα.

Σας καλωσορίζω στο νέο σας ξεκίνημα και προτρέπω όλους τους μαθητές να βάλετε υψηλούς στόχους και πάνω απ’ όλα να μην φοβάστε να ονειρεύεστε ένα καλύτερο αύριο για σας και την κοινωνία.

Προτρέπω όλους εμάς τους μεγάλους, να συμπορευθούμε και να προσπαθήσουμε για τον κοινό μας στόχο, ένα δημόσιο σχολείο αναβαθμισμένο, ποιοτικό και ανταγωνιστικό, που θα εξασφαλίζει στη νέα γενιά όλες τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους.

Τα σχολεία μας διαθέτουν εκπαιδευτικούς με υψηλό ηθικό έρεισμα, γνώσεις, εμπειρία και θέληση για προσφορά. Σας εύχομαι να έχετε δύναμη και θα πετύχετε στο σπουδαίο έργο για το οποίο έχετε ταχθεί.

Ιδιαίτερα επιθυμώ να απευθύνω τις πιο θερμές ευχές μου στα «πρωτάκια» που ξεκινούν σήμερα την σχολική τους σταδιοδρομία.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...