Menu
RSS
Σάββατο, 05/07/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στις 9.00 το βράδυ τελειώνει το σχολικό παζάρι του «Χαμόγελου» στην Τρίπολη (εικόνες – βίντεο)

Στις 9.00 το βράδυ τελειώνει το σχολικό παζάρι του «Χαμόγελου» στην Τρίπολη (εικόνες – βίντεο)

(Φωτογραφίες δείτε ΕΔΩ) Μέχρι την Παρασκευή (13/9/2013) θα λειτουργήσει το σχολικό παζάρι του «Χαμόγελου του Παιδικού» στην Τρίπολη, έξω από το παλαιό Δημαρχείο, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 43.

Εκεί μπορείτε να αγοράσετε από τη νέα ευρεία συλλογή από τετράδια με καρφίτσα μονόχρωμα και με εικαστικό του οργανισμού, τετράδια σπιράλ για τα μεγαλύτερα παιδιά, μπλοκ ζωγραφικής, σχολικά ημερολόγια, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, μολυβοθήκες και άλλα είδη ελληνικής κατασκευής και εξαιρετικής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμα.

Αγοράζοντας και χρησιμοποιώντας τα είδη του οργανισμού,  συμμετέχετε  ενεργά στην προσπάθεια που καταβάλλει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να συνεχίσει να στηρίζει καθημερινά και πανελλαδικά τα παιδιά και τις οικογένειες τα οποία έχουν ανάγκη! Στόχος η εξεύρεση πόρων για τη συνεχή στήριξη των 41.987 παιδιών και των οικογενειών τους, τα οποία στηρίχθηκαν το 2012 με το σύνολο του έργου του Οργανισμού.

Το παζάρι λειτουργεί τις ώρες 10:00 π.μ.- 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ.- 9:00 μ.μ. 

 

Να σημειωθεί ότι όποιος δεν προλάβει να πάρει σχολικά από το παζάρι, μπορεί να το κάνει καθημερινά στα γραφεία του «Χαμόγελου» στην Τρίπολη, οδός Ελευθερίου Βενιζέλου 34, από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 5.00 το απόγευμα.

Τηλέφωνο: 2710 234.154, Φαξ: 2710234155, e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...