Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αυστηρότερα κριτήρια για ένταξη στο κοινωνικό παντοπωλείο Τρίπολης (vd)

Αυστηρότερα κριτήρια για ένταξη στο κοινωνικό παντοπωλείο Τρίπολης (vd)

Μετά από ένα χρόνο λειτουργίας του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Τρίπολης η υπεύθυνη κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου Μαρία Εικοσιδέκα ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν ουσιαστικά στην επιβίωση του και ενημέρωσε τους πολίτες για το τι πρόκειται να γίνει από δω και πέρα. 

Ο διαγωνισμός ο οποίος ήταν σε εξέλιξη εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα ολοκληρώθηκε και το παντοπωλείο είναι έτοιμο να λειτουργήσει κανονικά πλέον, χωρίς ελλείψεις ή τυχόν προβλήματα.

Επειδή η ανάγκη για ένταξη σε αυτό είναι μεγάλη και συνεχώς τα άτομα που υποβάλλουν αιτήσεις αυξάνονται ο Δήμος πρόκειται να επανεξετάσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ώστε να εκδοθεί η κάρτα με κριτήριο το οικογενειακό και όχι το προσωπικό εισόδημα, όπως γινόταν μέχρι τώρα.

Τέλος η Μαρία Εικοσιδέκα ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές που πρόσφεραν ότι μπορούσαν για να στηριχτεί αυτή η κοινωνική δομή του Δήμου και δήλωσε ότι ο δήμος Τρίπολης συναισθανόμενος την ευθύνη που έχει απέναντι στους πολίτες και την ανάγκη των ίδιων των πολιτών, οι οποίοι στερούνται κάποια αγαθά προσπαθεί να μην μείνει κανένας δημότης μόνος του σε αυτή την δύσκολη συγκυρία που περνά η χώρα μας.

B.Π.

Δείτε το βίντεο:

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...