Παράτησαν κουταβάκι έξω από σπίτι στην Τρίπολη – Ζητείται κάποιος να το υιοθετήσει! (εικόνες)

Ένα σκυλάκι βρήκαν έξω από την πόρτα τους την Τρίτη το βράδυ, κάτοικοι της Τρίπολης, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Κάποιος άγνωστος παράτησε το σκυλί (το πέταξε έξω από αυτοκίνητο…) έξω από την πόρτα ενός σπιτιού. Το σκυλί άρχισε να «κλαίει» και ξεσηκώθηκε η γειτονιά.
Ήταν πάρα πολύ φοβισμένο και κρύωνε. Το πήραμε, το ταΐσαμε, κάναμε αποπαρασίτωση και το δίνουμε προς υιοθεσία. Δυστυχώς έχω μεγάλο σκυλί και γάτα και δεν μπορώ να το κρατήσω. Είναι μικρό, αρσενικό, κοντότριχο και δεν θα ξεπεράσει τα 10-15 κιλά. Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου στο 6988-466182. Και όποιος μπορεί ας το κοινοποιήσει να βρεθεί ένα ζεστό σπιτάκι για την ψυχούλα...είναι πραγματικά κρίμα..» λέει στο «Καλημέρα Αρκαδία» λέει η κυρία Παναγιώτα.
Πρόκειται για ένα ημίαιμο κοκεράκι δύο μηνών, υγιέστατο, πολύ ήσυχο και παιχνιδιάρικο. Δεν λερώνει μέσα στο σπίτι και … ζητά κάποιος να το υιοθετήσει.