Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | Ψηφιακό Μουσείο Πόλης θα γίνει στο Πετροπούλειο - Έτοιμος ο διαγωνισμός!

Τρίπολη | Ψηφιακό Μουσείο Πόλης θα γίνει στο Πετροπούλειο - Έτοιμος ο διαγωνισμός!

Ο Δήμος Τρίπολης προκηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό προς επιλογή Αναδόχου για την υπηρεσία: «Δημιουργία φυσικού και ψηφιακού μουσείου πόλης της Τρίπολης στο κτίριο του Πετροπουλείου Κληροδοτήματος» με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας — τιμής.
Ο προϋπολογισμός της Σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 262.929,60 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24 °/ο (χωρίς ΦΠΑ: 212.040,00 € συν ΦΠΑ: 50.889,60 €). Η διάρκεια της Σύμβασης ισχύει από την ανάρτησή της στο ΚΗΜΔΗΣ, ως το άθροισμα του χρόνου υλοποίησης, ήτοι δώδεκα (12).
Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών: 13/1/2 022 και ώρα 11:00 πμ. Καταληκτική ημερομηνία νποβολήςτωνπροσφορών:31/1/2022 και ώρα 15:00 μ.μ.
Στόχος της παρούσας Μελέτης είναι ο καθορισμός των βασικών εκείνων προδιαγραφών για την Δημιουργία ψηφιακών δράσεων ενίσχυσης της πολιτιστικής συλλογής και των εκθεμάτων τον Μουσείο Πόλεως της Τρίπολης. Το μουσείο πόλης της Τρίπολης, Θα είναι ένα μουσείο που δεν βρίσκεται απλώς μέσα στην πόλη αλλά μιλά για την πόλη και τους ανθρώπους της, μπορεί να είναι ο χώρος όπου όλες αυτές οι διαφορετικές φωνές και μαρτυρίες συναντώνται και εκτίθενται δημόσια, μέσα από τη δημιουργική συνύπαρξη αντικειμένων, ιστοριών και προφορικών μαρτυριών.

Η δημιουργία τον φυσικού και ψηφιακού μουσείου στηρίζεται σε τρεις βασικούς πυλώνες:

1. Μουσείο για την Τρίπολη: αφορά τη δημιουργία φυσικού χώρου μουσείου σε κτίριο της πόλης. Με φυσικά και ψηφιακά εκθέματα.

2. Η Τρίπολη ως Μουσείο: αφορά την επιλογή των μνημειακών εκθεμάτων μέσα στην πόλη και την κατασκευή ψηφιακών εκθεμάτων και περιηγήσεων σε διάφορα σημεία.

3. Η δυνητική Τρίπολη: αφορά αμιγώς την ψηφιακή διάσταση τον Μουσείου Πόλης, όπου σε διαδικτυακό περιβάλλον, σύμφωνα με το σχεδιασμό, μπορεί να δημιουργηθεί ένα εργαστήρι ιδεών για τον τρόπο που βλέπουν οι κάτοικοι την πόλη και προτείνουν αλλαγές, αλλά και πώς φαντάζονται την εξέλιξή της στο μέλλον. 

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 09:31 Σύνδεσμος σχολίου

    15:41 Το ανοικτό πανεπιστήμιο έχειφύγει πριν βγει δήμαρχος ο Τζιούμης, αλλά κάτι τέτοια περί "διωξίματος" μόνο ο γιάγκος "ο νταής" τα λέει. Τού'ρχεται όμως πείτε του

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 23:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Είσαι πολυ άσχετος ρε φίλε. Το ανοικτό πανεπιστήμιο έχει φύγει χρόνια. Συγχαρητήρια δήμαρχε για αυτό το έργο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 15:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Διώξατε το Ανοικτό Πανεπιστήμιο να κάνετε Ψηφιακό Μουσείο λες και δεν υπήρχε άλλος χώρος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...