Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιατί όχι Free hugs (Δωρεάν Αγκαλιές) και στην Τρίπολη; (εικόνες)

Γιατί όχι Free hugs (Δωρεάν Αγκαλιές) και στην Τρίπολη; (εικόνες)

(Δείτε εικόνες, ΕΔΩ) Free hugs (Δωρεάν Αγκαλιές)... πρόκειται για ένα κίνημα το οποίο ξεκίνησε στην Αυστραλία το 2004 από τον Juan Mann. Η ιδέα του ήρθε όταν γύρισε από κάποιο ταξίδι και δεν βρέθηκε κανείς να τον υποδεχτεί στο αεροδρόμιο, ενώ έβλεπε γύρω του πως όλοι είχαν έναν δικό τους άνθρωπο να τους περιμένει.

Έτσι, θεώρησε πως ίσως και άλλοι συνάνθρωποί να βρίσκονται στην ίδια θέση, να περνούν μια άσχημη στιγμή και να νοιώθουν μόνοι, για αυτό αποφάσισε να μοιράσει αγκαλιές σε τυχαίους περαστικούς!

Στην Καστοριά λοιπόν (και ενδεχομένως να έχει γίνει και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος) με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ειρήνης (21 Σεπτεμβρίου)η ''ΗAEGEE KASTORIA'' θέλοντας να υπερασπιστεί τον ευρωπαϊκό χαρακτήρα της και να γιορτάσει με τον τρόπο της αυτή τη μέρα αποφάσισε να μοιράσει δωρεάν αγκαλιές σε όλη την πόλη της Καστοριάς διανέμοντας έτσι την αγάπη!

Στην εποχή μας που η τεχνολογία έχει διεισδύσει τόσο στη ζωή μας και η έλλειψη της ανθρώπινης επαφής είναι ανησυχητικά έντονη, μια τέτοια δράση σίγουρα έφερε χαμόγελα και όσοι συμμετείχαν το διασκέδασαν.

Άραγε μια τέτοια δράση θα είχε ανταπόκριση στην Τρίπολη; ή όποιος το επιχειρούσε θα τον περνούσαν για τρελό;

Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...