Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιορτή στην Τρίπολη για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας (εικόνες)

Γιορτή στην Τρίπολη για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας (εικόνες)

Στο Δήμο Τρίπολης η ευαισθησία για τους ηλικιωμένους είναι  δεδομένη και εκφράζεται με τα προγράμματα που υλοποιούνται στα Κ.Α.Π.Η με την υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής και του Νομικού Προσώπου.

Σε αυτά τα πλαίσια τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Πεινακοθήκη»μια όμορφη μουσική βραδιά για τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. Στη γλυκιά συντροφιά τους  ήταν ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης , η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Χριστίνα Ζαμπαθά , ο Αντιπρόεδρος Θεόδωρος Παλιογιάννης, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Κοσκινάς και Γιώργος Κάρλος , η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Εικοσιδέκα, o δημοτικός σύμβουλος και μέλος της Διοίκησης του ΝΠΔΔ Νικόλας Τσιαμούλος, δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη του Νομικού Προσώπου.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν από το προσωπικό του ΚΑΠΗ όλες οι δραστηριότητες  που πραγματοποιούνται για τα μέλη του όπως και οι νέες ομάδες εργασίας που θα λειτουργήσουν καθώς και τα προγράμματα που υλοποιούνται παγκοσμίως για την Τρίτη Ηλικία.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης δήλωσε: «Η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης είναι και θα είναι πάντα κοντά τους ,ακούει με προσοχή τα αιτήματα τους και προσπαθεί για την επίλυση των θεμάτων που τους απασχολούν ενώ προσφέρει , μέσα από τα ΚΑΠΗ του Δήμου ,ηθική συμπαράσταση και ουσιαστική υποστήριξη σε ένα περιβάλλον με συνθήκες δημιουργικής απασχόλησης.

Την χρονική περίοδο 2013 – 2014 θα λειτουργήσουν και νέες ομάδες εργασίες στο ΚΑΠΗ δίνοντας τη δυνατότητα στα μέλη του να ασχοληθούν και με άλλες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Θα προσπαθούμε με κάθε τρόπο να τιμούμε την ξεχωριστή προσφορά των ανθρώπων της Τρίτης Ηλικίας.»

Η βραδιά κύλησε πολύ όμορφα και αυτό επιβεβαιώνεται  από τις δηλώσεις των μελών του ΚΑΠΗ όπου ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Γιάννη Σμυρνιώτη, την Πρόεδρο του Νομικού Χριστίνα Ζαμπαθά, και τον Αντιπρόεδρο Θεόδωρο Παλιογιάννη για τη διοργάνωση της βραδιάς αλλά και για την υποστήριξη  της Δημοτικής Αρχής που φροντίζει να καλύπτει στο μέγιστο βαθμό τις ανάγκες των μελών του ΚΑΠΗ Τρίπολης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...