Menu
RSS
Τετάρτη, 17/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε απόγνωση οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ - Παμπελοποννησιακή σύσκεψη στην Τρίπολη

Σε απόγνωση οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ - Παμπελοποννησιακή σύσκεψη στην Τρίπολη

Σε απόγνωση είναι οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ, οι οποίοι τόσα χρόνια πλήρωναν τις υποχρεώσεις τους και τώρα δε μπορούν να πάρουν την σύνταξη τους για να συντηρηθούν, δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων ΟΑΕΕ Τρίπολης Δημήτρης Φράγκος σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε.

Έτσι λοιπόν την Κυριακή στις 20 Οκτωβρίου στις 11:00 το πρωί στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Τρίπολης θα πραγματοποιηθεί παμπελοποννησιακή σύσκεψη των σωματείων συνταξιούχων του ΟΑΕΕ, με σκοπό να συζητηθεί μια σειρά θεμάτων που τους απασχολούν, όπως η σύνταξη τους, η ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη, οι κατασχέσεις, τα χαράτσια, η ανεργία τω παιδιών τους κ.α.

Ο κύριος Φράγκος τόνισε ότι ετοιμάζονται νέες περικοπές τόσο στις επικουρικές όσο και στις κύριες συντάξεις, παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση το διαψεύδει. "Μετά από τόσα χρόνια δουλείας ζητάμε να μας επιστρέψουν τα δικά μας χρήματα, αυτά που πληρώναμε τόσα χρόνια για να έχουμε τώρα σύνταξη, οι κρατήσεις για την υγεία τόσα χρόνια που πήγαν;" πρόσθεσε.

Επιπλέον είπε ότι με αυτή τη σύνταξη συντηρούν και τα παιδιά τους, τα οποία είναι άνεργα και έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους.

Αναφέρθηκε και στην περίθαλψη υποστηρίζοντας ότι ο ΕΟΠΥΥ υποχρηματοδοτείται, τα νοσοκομεία έχουν έλλειψη προσωπικού και εκτός τω άλλων δρομολογείται να πληρώνουμε κατά την είσοδο μας σε αυτά 25 ευρώ.

"Την κρίση να την πληρώσουν αυτοί που είναι κρυμμένοι στις λίστες και λεηλάτησαν τη χώρα", δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι οι συνταξιούχοι θα αντισταθούν σε αυτά τα οποία συμβαίνουν και σε αυτά που έπονται.

Δείτε βίντεο με την εισήγηση του κύριου Φράγκου:

 Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...