Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μπήκαν επιτέλους παγκάκια στην Πλατεία Πετρινού! (εικόνες)

Μπήκαν επιτέλους παγκάκια στην Πλατεία Πετρινού! (εικόνες)

Η πιο πολυσύχναστη (πλέον) πλατεία της Τρίπολης, η πλατεία Πετρινού, μπορεί να εξακολουθεί να έχει προβλήματα στη λειτουργία της (δυνατή μουσική, αυτοκίνητα που κυκλοφορούν ό,τι ώρα θέλουν κλπ), αλλά παράλληλα γίνονται κάποιες αλλαγές που βελτιώνουν την εικόνα της.

Πολλές φορές μέσα από το «Καλημέρα Αρκαδία» (μεταφέροντας παράπονα του κόσμου) αναδείξαμε το πρόβλημα της έλλειψης σημείων στάθμευσης για τα ποδήλατα. Αυτό λύθηκε…

Επίσης, είχαμε αναδείξει τον κίνδυνο (κυρίως για τα μικρά παιδιά) γύρω από το σιντριβάνι. Τοποθετήθηκαν γλάστρες προκειμένου να μην συμβεί κανένα άλλο ατύχημα.

Ένα άλλο θέμα ήταν ότι πάνω στην πλατεία δεν υπήρχαν παγκάκια. Αν κάποιος ήθελε να κάνει μία βόλτα και να καθίσει στην πλατεία, έπρεπε να το κάνει σε κάποια καφετέρια. Πλατεία χωρίς παγκάκια είναι αδιανόητο να υπάρχει κι έτσι ο δήμος τοποθέτησε καλαίσθητα μαρμάρινα παγκάκια τα οποία είναι πολύ χρήσιμα για μικρούς και μεγάλους που κυκλοφορούν στην «Πετρινού».

Ένα – ένα λύνονται τα προβλήματα της πλατείας κι αυτό που απομένει να διευθετηθεί (όχι ότι είμαστε αισιόδοξοι…) είναι α σταματήσει η άναρχη κυκλοφορία αυτοκινήτων και η συμμόρφωση κάποιων καταστημάτων στους κανόνες για την μουσική. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...