Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ζαμπαθά: "Κάποιες εκδηλώσεις της Άλωσης δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων"

Ζαμπαθά: "Κάποιες εκδηλώσεις της Άλωσης δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων"

Εκτός ημερήσιας διάταξης, η Χριστίνα Ζαμπαθά είπε για τις εκδηλώσεις της Άλωσης: "Ήταν αρκετές, αξιόλογες κάποιες. Κάποιες δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Η παρέλαση ήταν πολύ ωραία, ο κόσμος πολύς.

Το Σάββατο, για την παράσταση αυτή δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι σχέση είχε το ένα θέμα με το άλλο. Δεν είναι ευθύνη του δημάρχου. Δεν θα κρίνω εγώ το έργο του κ. Λεμπέση.

Το κλαρίνο έπαιζε αλλού για αλλού. Ευτυχώς που ήταν ο Αγγελακόπουλος.

Δεν μπορώ να καταλάβω τη σχέση του ’21 με την Μικρασιατική Καταστροφή. Δεν έδενε πουθενά παρά σε δύο σημεία. Οι συνεργάτες του κ. Λεμπέση έπρεπε να γνωρίζουν την ιστορία. Να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί.

Η κυρία Ιγνατίου ήταν άριστη επαγγελματίας, κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν το αλλάζουμε, το συμπληρώνουμε, το διορθώνουμε για να θεσμοθετηθεί κάτι.

Ξεκινήσαμε με 5 χορούς και έγιναν στο τέλος 20 διότι δεν έβγαινε η εκδήλωση.»

Ο Δήμαρχος Κώστας Τζιούμης είπε ότι «μίλησα με πολλούς από εσάς, οι γνώμες διίσταντο τις προηγούμενες ημέρες. Εγώ δεν ήμουν ειδικός. Η ιδέα ήταν ότι έχουμε δύο σημαντικά γεγονότα που έπρεπε να συνδεθούν. Για τον μαέστρο, ήταν μια προσωπική του αναφορά, δεν έχει γίνει καμία συμφωνία για του χρόνου».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...