Τζιούμης: «Άριστη η συνεργασία Δήμου Τρίπολης και Περιφέρειας Πελοποννήσου» (vd)

Προγραμματική συμφωνία για ασφαλτοστρώσεις στον Δήμο Τρίπολης υπογράφτηκε, την Τετάρτη (19/10/2022), ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα και τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη.
Παρόντες ήταν και οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Μανώλης Σκαντζός και Χρήστος Λαμπρόπουλος.
Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε δημόσια τον Δήμαρχο Τρίπολης, «όχι μόνο την καλή συνεργασία, αλλά διότι χωρίς αυτόν τον αυτοδιοικητικό δεν θα είχαμε προχωρήσει τη διαδικασία για τη διαχείριση των απορριμμάτων. Είναι ο καλύτερος όλων στις οικονομικές του υποχρεώσεις. Και η φερεγγυότητα είναι κάτι το εξόχως σημαντικό για εμάς τους αυτοδιοικητικούς, να δίνουμε το παράδειγμα».
Ο Δήμαρχος Τρίπολης με τη σειρά του ευχαρίστησε τον κ. Περιφερειάρχη για τα καλά του λόγια. «Ήταν αυτονόητη η βοήθεια που προσέφερε ο Δήμος Τρίπολης για την υλοποίηση της μονάδας στην Παλαιόχουνη. Διότι είναι προς την κατεύθυνση να επιλυθεί το σοβαρό πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.
Εμείς κάνουμε μια προσπάθεια στον Δήμο Τρίπολης, με συνετή διαχείριση, για να έχουμε τη δυνατότητα να εξυπηρετούμε τις υποχρεώσεις μας. Εκπληρώνουμε τις οικονομικές μας υποχρεώσεις προς όλους τους συνεργάτες του Δήμου.
Για την προγραμματική σύμβαση, τόνισε ότι «αφορά ασφαλτοστρώσεις σε κάποια χωριά του Δήμου μας. Η επιλογή των χωριών και των δρόμων έγινε σε συνεργασία με τους αρμόδιους Αντιπεριφερειάρχες, με βάση που υπάρχουν μεγαλύτερα προβλήματα και μεγαλύτερες ανάγκες. Για εμάς, η πόλη και τα χωριά είναι στο ίδιο μετερίζι και προσπαθούμε οι παρεμβάσεις να είναι ισότιμες.
Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη και τους Αντιπεριφερειάρχες για την σύμβαση αυτή αλλά και την εν γένει άριστη συνεργασία που έχουμε σε όλα τα θέματα του Δήμου Τρίπολης».
Tags:
Δήμος Τρίπολης, Περιφέρεια Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, Κώστας Τζιούμης, Μανώλης Σκαντζός, Χρήστος Λαμπρόπουλος,Σχετικά Άρθρα
- Εκδρομή του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης για το Davis Cup Ελλάδα – Βραζιλία
- Παραιτήθηκε η Καλλιόπη Σεμερτζίδου μετά τον σάλο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Ήταν συντονίστρια στη ΝΔ
- Ο Άλμπερτ Ντρέου στον Αετό Δάρα
- Ο Εμπορικός Σύλλογος Μεγαλόπολης καταδικάζει τις αυξήσεις στο νερό - "Λανθασμένη και κοντόφθαλμη πολιτική"
- "Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι" | Συναυλία στον κήπο του Φιλοτεχνικού Συλλόγου Λεβιδίου