Λεωφορείο με αγρότες από την Τρίπολη θα φύγει για το μεγάλο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης
Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων και όλοι οι Αγροτοκτηνοτροφικοί Σύλλογοι που την απαρτίζουν σε όλους τους Νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Θα συμμετέχουν μαζικά στο Μεγάλο συλλαλητήριο που διοργανώνει η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων το Σάββατο 22 Οκτώβρη στην Θεσσαλονίκη με αφορμή την <<AGROTICA>>.
Θα αναχωρήσει λεωφορείο από την Μεσσήνη την Παρασκευή 21 Οκτώβρη στις 23.30μμ (Δημαρχείο Μεσσήνης), και θα ακολουθήσει στάση στην Τρίπολη στις 00.30πμ (σταθμό Τρένων) και τελική στάση για αναχώρηση θα γίνει στις 02.00πμ από τον Ισθμό της Κορίνθου (παλιό ΚΤΕΛ) .
Σχετικά Άρθρα
- Το Χορευτικό Συγκρότημα του Δήμου Νότιας Κυνουρίας αφηγείται ... χορεύοντας!
- Ένα μικρό διαμάντι παράδοσης στο χωριό Τουρκολέκα Αρκαδίας
- Στην Τρίπολη η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Κώστας Κατσαφάδος - Οι επαφές της Υπουργού Τουρισμού και του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης (εικόνες)
- Οι ψεκασμοί δακοκτονίας στην Αρκαδία (26.6.2026- 1.7.2026)
- 11 προσλήψεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου






