Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θεατρικό βραβείο για έργο που ξεχώρισε στο 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Εφηβικού Μιούζικαλ στην Τρίπολη!

Θεατρικό βραβείο για έργο που ξεχώρισε στο 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Εφηβικού Μιούζικαλ στην Τρίπολη!

Το βραβείο Πρωτότυπου Μιούζικαλ έλαβε πρόσφατα στα 8α Θεατρικά Βραβεία Κοινού All4fun, «Το Λευκό Τριαντάφυλλο» του Αντώνη Χανιώτη και του Λάμπρου Κομζιά, το έργο που παρουσιάστηκε πέρσι για πρώτη φορά στο Θέατρο Πέτρας και γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Εφηβικού Μιούζικαλ στην Τρίπολη.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με παρουσιαστές τον Ρένο Ρώτα και την Κωνσταντίνα Κλαψινού υπό την σκηνοθετική επιμέλεια και τα κείμενα του Μανώλη Δούνια συγκέντρωσε πάνω από 1000 θεατές, που κατέκλυσαν το θέατρο Ακροπόλ.  

Στην «απίστευτη θεατρική γιορτή που έκανε χαρούμενους τόσους ανθρώπους...» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ένας Γερμανός θεατρολόγος, που βρέθηκε στην εκδήλωση, δόθηκαν βραβεία σε πολλές κατηγορίες μεταξύ άλλων για τον Καλύτερο Ανδρικό ρόλο, Καλύτερο Γυναικείο ρόλο, Καλύτερη Σκηνοθεσία, Καλύτερη Παράσταση, Εικαστική Επιμέλεια, Μουσική, Πρωτοεμφανιζόμενου Ηθοποιού και Νεοελληνικού έργου. Στη σκηνή του Ακροπόλ ανέβηκαν μεταξύ άλλων ο Πάνος Βλάχος, ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Γιώργος Κουτλής, ο Μανώλης Παντελιδάκης, η Ελένη Δημοπούλου της Ομάδας Εν Δυνάμει, η Μαρία Πρωτόπαππα, κ.α.

Ο Αντώνης Χανιώτης, κατά τη βράβευσή του δήλωσε πως, για να συνεχίσει το θέατρο να προσφέρει, είναι απαραίτητη η νέα δημιουργία. Για το λόγο αυτό, θέλοντας να προσφέρουν με τον συνοδοιπόρο του, Λάμπρο Κομζιά δίνοντας νέο υλικό, δημιούργησαν την Τριλογία των Λουλουδιών. Έπειτα ευχαρίστησε την ομάδα του, τις Δυτικές Πινελιές, το All4fun για την αναγνώριση του έργου και τέλος, απευθύνθηκε σε όλους τους νέους καλλιτέχνες καλώντας τους «να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπούν γιατί όποια κι αν είναι η ερώτηση, ο πολιτισμός και η τέχνη είναι η απάντηση».

Το βραβείο απονεμήθηκε από τον Δημήτρη Καρατζιά, συνιδρυτή και συνιδιοκτήτη του Πολυχώρου Vault που συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια ζωής.

312575363 519178393037973 3495496172459223966 n 1

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...