Menu
RSS
Πέμπτη, 09/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νίκας: "Η Τρίπολη θα γίνει κέντρο παραγωγής φαρμακευτικών προϊόντων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη"!

Νίκας: "Η Τρίπολη θα γίνει κέντρο παραγωγής φαρμακευτικών προϊόντων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη"!

Την πρωτοχρονιάτικη του πίτα έκοψε ο Δήμος Τρίπολης, τστο παλαιό Δημαρχείο της πόλης.

Την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο οποίος σημείωσε τα εξής: «Για τον Δήμο Τρίπολης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ελπίζουμε το 2023 ότι θα είναι μια καλύτερη χρονιά. Ήδη, οι επενδύσεις στη ΒΙΠΕ, από τις φαρμακοβιομηχανίες του κ. Δέμου, της ELPEN και υπάρχουν κι άλλες, δίνουν μια νότα αισιοδοξίας στην περιοχή μας.

Οι χρηματοδοτήσεις που θα τρέξουν από το πρόγραμμα της μεταλιγνιτική περιόδου, αν τις εκμεταλλευτούμε, θα μπορέσουν να δώσουν μια ώθηση αναπτυξιακή."

Από την πλευρά του, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, αφού έδωσε τις ευχές του, είπε: «Το μέλλον της Τρίπολης στηρίζεται στην Βιομηχανική της Περιοχή, στην ανάπτυξη και στην επέκτασή της.

Από τότε που δραστηριοποιήθηκε ο κ. Κωνσταντακόπουλος άλλαξε η μοίρα της Μεσσηνίας. Και αλλάζει και η μοίρα της Λακωνίας από τη δραστηριοποίησης του Ιδρύματος Νιάρχος.

Αντίστοιχα, αυτό θα γίνει και στην Τρίπολη με την επένδυση του κ. Δέμου και άλλων επιχειρηματιών, αφού η πόλη θα γίνει κέντρο παραγωγής φαρμακευτικών προϊόντων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 12:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλέπετε την «γριά αλεπού» μαζί με δήμαρχο και νομίζετε ότι ξαφνικά μας αγάπησε επειδή βρέθηκε και αναφέρθηκε στην Αρκαδία; Τις αντιδράσεις θέλει να κατευνάσει από την παράταση που έδωσε, με εισήγηση της κοινής επιτροπής παρακολούθησης της σύμβασης (αποτελούμενη από αιρετούς της Λακωνίας) στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας, στους δήμους Μεσσηνίας και Λακωνίας για να συνεχίσουν να φέρνουν τα σκουπίδια τους στην χαβούζα της Πελοποννήσου την Παλαιόχουνη. Ψ94Τ7Λ1-Τ1Λ , 675Χ7Λ1-3ΗΞ , ΨΚΥΥ7Λ1-ΗΞΓ , ΩΘ5Β7Λ1-ΑΨΕ . Κωσταντή τι έχεις να πεις ή σου έκλεισαν το στόμα και θα μείνεις άφωνος και άπραγος ;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 03:42 Σύνδεσμος σχολίου

    ΘΑ γίνει !!!!!!! λόγω μιας επένδυσης με κρατική ενίσχυση, όταν θα γίνει και αν και για πόσο θα λειτουργήσει, όπως και τόσες άλλες που επιχορήγησε το Ελληνικό Κράτος και έχουν απομείνει μόνο τα κουφάρια τους. Στη Μεσσηνία όμως διαθέτεις ζεστό κρατικό χρήμα για τα πολλά έργα που γίνονται. Βρέθηκες χρονιάρες μέρες στην Τρίπολη και δεν έχασες την ευκαιρία να μας περιπαίξεις. Ντροπιάζεις με αυτά που λες τους ΝΔτες που σε στήριξαν, γιατί σε επέβαλαν από άνωθεν. Ποιος σε ήξερε στην Αρκαδία και στους άλλους νομούς, εκτός Μεσσηνίας; Άκου την εκλογή σου την οφείλεις στη κεντροαριστερά!!!! Γι' αυτό και ο Νικόλας έχει πιεί το αμίλητο νερό και δεν ακούγεται καθόλου; Όσο και να προσπαθείς δεν το σώζεις με τίποτα. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...