Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ρουμελιώτης για την Τάκα: "Τριάμισι χρόνια μετά επικρατεί απόλυτη σιωπή για το υδατοδρόμιο και για τα υδροπλάνα που μας είχε ο κ. Νίκας «υποσχεθεί»"

Ρουμελιώτης για την Τάκα: "Τριάμισι χρόνια μετά επικρατεί απόλυτη σιωπή για το υδατοδρόμιο και για τα υδροπλάνα που μας είχε ο κ. Νίκας «υποσχεθεί»"

                                                                          

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

17.1.2023

Στη σημερινή συνεδρίαση  της Οικονομικής Επιτροπής και συγκεκριμένα στη συζήτηση του θέματος σχετικά με την έγκριση πρακτικού δημοπρασίας και ανάδειξης προσωρινού μειοδότη του έργου: «Ολοκλήρωση ανάπλασης Λίμνης Τάκα-Οδοί πρόσβασης-άρδευση», προϋπολογισμού 450.000€ με ΦΠΑ, ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Αρκαδίας και πρ.Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος με την Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη κ.Γιώργος Ρουμελιώτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Για ακόμη μια φορά αποκαλύφθηκε ο εμπαιγμός του κ.Νίκα απέναντι στους Αρκάδες.

Επιτομή του εμπαιγμού  του κ.Νίκα αποτελούν  οι εξαγγελίες του και οι ψεύτικες υποσχέσεις του σε ό,τι αφορά τον ταμιευτήρα της Τάκας. Ο κ.Περιφερειάρχης «οραματιζόταν» να μετατρέψει την Τάκα σε ένα σύγχρονο υδατοδρόμιο, προσπαθώντας μάλιστα να μας «εξάρει» τη φαντασία πως το «μεγαλόπνοο» σχέδιο του θα δημιουργήσει έναν πόλο έλξης τουριστών για την ανάπτυξη της περιοχής.

Τριάμισι χρόνια μετά επικρατεί απόλυτη σιωπή για το υδατοδρόμιο και για τα υδροπλάνα που μας είχε «υποσχεθεί». Ουδέποτε ο κ.Νίκας έκανε απολογισμό σε κανένα Συλλογικό Όργανο για τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που έχει δαπανήσει σε γνωμοδοτήσεις και μελέτες.

Παράλληλα ο κ.Περιφερειάρχης αποφάσισε χωρίς καμία διαβούλευση και χωρίς έγκριση σκοπιμότητας από τα αρμόδια Συλλογικά Όργανα τη δήθεν ανάπλαση της περιοχής κατασπαταλώντας πακτωλό χρημάτων για την τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων, παγκάκια, ασφαλτόστρωση μίας κατεύθυνσης και φυτεύσεις δέντρων μισά εκ των οποίων έχουν ξεραθεί!

Στη σημερινή συνεδρίαση τα όρια ξεπεράστηκαν αφού με απόφαση του ο κ.Νίκας  κατασπαταλάει επιπλέον μισό εκατομμύριο ευρώ σε ανύπαρκτα έργα, χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως προοπτική ανάπτυξης της περιοχής, με μοναδικό  στόχο να υπηρετήσει «αλλότρια συμφέροντα»

Η πολιτική φαυλότητα σας κ.Περιφερειάρχη δεν έχει τέλος»!

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Αρκαδίας

 

Γιώργος Ρουμελιώτης

9 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 20:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Τουτοι της ομαδος του Τατουλαιικου κατι πινουν και ξεχνανε. Ρε Γιωργη ησουνα αντιπεριφερειαρχης γαμωτο τι εκανες για την Τακα τοσα χρονια, τι εκανε το αφεντικο σου για να ξεμπλοκαρει η Τακα. Τιποτα το απολυτο μηδενικο και τωρα βγαινετε και απο πανω. Τουλαχιστον ο Νικας βαζει κατι στο προγραμμα του. Σε τρια χρονια τουτος κατι λεει , εσεις 9 χρονια δεν ειπατε τιποτα. Μονον λογια και συνεχως μουρμουρες. Σας φταινε ολοι και ολα. Ειναι φαινεται το στερητικο συνδρομο της εξουσιας. Ο αλλος επιμενει να μας ξανασωσει. Ε ρε φιλε δεν θελουμε αλλη διασωση ουτε αλλο σωτηρα ουτε αλλη αναπτυξη οπως την λεει ο Τατουλης. Να καταλαβετε ξεκαθαρα δεν σας εμπιστευομαστε παλι. Τελειωσαν τα ψεματα με τους δηθεν και τους πουθεναδες. Περασατε στο περιθωριο και εσεις και ολο το παρεακι με τις ψευτικες αγκαλιτσες και τα τεχνητα χαμογελα. Ουτε ψυλλος στο κορφο μας. Τελος με τους πρωην. Να μπουνε μπροστα νεα παιδια οχι πολιτικαντηδες και παλαιοκοματηκουρες του κερατα. Ουτε για σταυλιτες δεν κανετε.

  • ΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑ Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 17:12 Σύνδεσμος σχολίου

    ΧΑΧΑ ΕΓΩ ΗΔΗ ΕΒΓΑΛΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΔΡΟΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΙΚΑ!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 14:40 Σύνδεσμος σχολίου

    @14:14 ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΣΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΠΗΒΟΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΑΣ;;; ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΗ ΣΕ ΕΣΑΣ ;;; ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ;;; ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΤΕ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ;;; ΗΡΕΜΑ ΡΩΤΑΩ...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 14:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΝΑΙ, ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ . Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΚΟΝΤΑΨΕ ΣΤΗΝ ΒΡΑΔΥΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 13:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Πες τα Γιώργαρε...Άντε να φύγει ο Νίκας και η παρέα του. Λίγος καιρός τους έμεινε

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 13:47 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΑΚΑ ;;; ΕΣΕΙΣ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ, ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΠΥΛΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΝΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ , ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΡΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ "ΩΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΑΡΙΘΜΟΣ" .... ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ;;; ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 12:46 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΤΑ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΚΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟ 2014... ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΝΙΚΑ ! ΑΒΡΑΝΟΠΟΥΛΟΣ !!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 12:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Την ίδια τύχη με τα δικά σας αεροπλάνα στο αεροδρόμιο!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 01:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρίχνει πυροτεχνήματα για έργα στην Αρκαδία και κάνει τις εργάρες στην Μεσσηνία. Εκείνοι οι χωρικοί και θεματικοί Αρκάδες με τι μούτρα κυκλοφορούν στην πόλη και πως αντικρύζουν τον κόσμο;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...