Ανοιχτά τα φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών στην Τρίπολη

Ανοιχτά θα είναι την Τρίτη 7/2/2023 τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και τα κέντρα ξένων γλωσσών στην πόλη της Τρίπολης.
Αυτό έκανε γνωστό στο "Καλημέρα Αρκαδία" ο εκπρόσωπος των φροντιστηρίων της Αρκαδίας κ. Δημήτρη Βόσνο με τον οποίο επικοινωνήσαμε τηλεφωνικώς.
Επιπλέον, ο κ. Βόσνος υπογραμμίζει ότι όσοι γονείς μαθητών έχουν πρόβλημα στις μετακινήσεις τους, τότε θα πρέπει να επικοινωνούν με τη γραμματεία κάθε φροντιστηρίου, ώστε να υπάρξει η απαραίτητη συνεννόηση για τα μαθήματα της ημέρας.
Tags:
Φροντιστήρια Αρκαδίας,Σχετικά Άρθρα
- Επιστροφή ενοικίου | Πότε θα δοθεί!
- Σχολεία που κλείνουν – Χωριά που σβήνουν στην Πελοπόννησο
- ΔΕΗ Μεγαλόπολης | Να καθιερωθεί η εκδήλωση μνήμης για τους εργαζόμενους που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα εργασίας
- Δακοκτονία | Έναρξη ψεκασμών σε Αγία Σοφία και Καλτεζές
- Ο τερματοφύλακας Μιχαήλ του Πάφου που κράτησε το "0" απέναντι στον Ολυμπιακό έχει παίξει στον Αστέρα!