Δήμος Τρίπολης | Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Δήμος Τρίπολης, συμμετέχει στην εθνική προσπάθεια για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Τουρκία και τη Συρία, που επλήγησαν από το φονικό σεισμό.
Καλούνται οι κάτοικοι του Δήμου μας να συμμετέχουν στη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας με είδη πρώτης ανάγκης.
Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης( τρόφιμα και ρουχισμός) θα γίνεται στο Παράρτημα του ΚΑΠΗ στην οδό Ρήγα Φεραίου 25 . Από την Τετάρτη 15-02-2023 έως την Παρασκευή 17-02-2023, και ώρες 8:30 έως 13:00 και 17:30 έως 20:00.
Τρόφιμα και είδη ρουχισμού για την Τουρκία
Τα είδη τροφίμων και ρουχισμού να είναι τοποθετημένα σε καθαρές πλαστικές τσάντες (σακούλες) μέσα σε καλά συσκευασμένα κιβώτια.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο:
Τμήμα Πρόνοιας : 2713600429
Σχετικά Άρθρα
- Μελωδικές ευχές, κάλαντα και χαμόγελα στο Δημαρχείο Γορτυνίας
- Παραμονή Χριστουγέννων στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας (εικόνες)
- Εθιμοτυπική επίσκεψη του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφανίου στο Δήμαρχο Τρίπολης (εικόνες)
- Στα λευκά το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου! (vd)
- Κάλαντα και γιορτινές μελωδίες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου | Πτωχός: «Να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλον, με σεβασμό, κατανόηση και πίστη»






