ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας | Ανακοίνωσε την αναβολή δύο εκδηλώσεων, λόγω εθνικού πένθους
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αρκαδίας εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απερίγραπτη τραγωδία της δραματικής σύγκρουσης των αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.
Εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των επιβατών και των εργαζομένων και την συμπαράστασή της στους τραυματίες.
Κατά συνέπεια αναβάλλει όλες τις πολιτικές και κοινωνικές εκδηλώσεις λόγω εθνικού πένθους για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.
Συγκεκριμένα την ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στις 3/3/2023 στο Πνευματικό Κέντρο με ομιλητή τον σ. Χρήστο Σπίρτζη και τη συμβολική εκδήλωση της 8/3/2023 «Ημέρα της Γυναίκας» με ομιλήτρια την σ. Γιώτα Πούλου.
Νομαρχιακή Επιτροπή
ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Σχετικά Άρθρα
- Μελωδικές ευχές, κάλαντα και χαμόγελα στο Δημαρχείο Γορτυνίας
- Παραμονή Χριστουγέννων στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας (εικόνες)
- Εθιμοτυπική επίσκεψη του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφανίου στο Δήμαρχο Τρίπολης (εικόνες)
- Στα λευκά το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου! (vd)
- Κάλαντα και γιορτινές μελωδίες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου | Πτωχός: «Να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλον, με σεβασμό, κατανόηση και πίστη»






