Συγκέντρωση της ΝΔ στην Τρίπολη | Κεντρική ομιλία από τη Βόζενμπεργκ - Παρουσίαση για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο

Στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην Τρίπολη προγραμματίστηκε κομματική εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος, το βράδυ της Πέμπτης.
Κεντρική ομιλήτρια η Ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζενμπεργκ.
Παράλληλα, παρουσιάζεται και το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία.
Η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αρκαδίας Βάλια Μαυραϊδοπούλου μίλησε για το δίλημμα "αυτοδύναμη Ελλάδα ή κυβερνητική παραλυσία". Ενώ, προλόγισε την Ελίζα Βόζενμπεργκ, κάνοντας λόγο για τους αγώνες της σχετικά με την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.
Η κυρία Βόζενμπεργκ είπε ότι είναι τιμή της που βρίσκεται στην Τρίπολη. Μίλησε για τις πιο σημαντικές εκλογές από τη μεταπολίτευση. "Η ΝΔ έκανε και λάθη. Είναι νωπή στη μνήμη μας η τραγωδία των Τεμπών. Όμως, δεν ευθύνεται ένα κόμμα και μια κυβέρνηση για παθογένειες από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα. Υπάρχουν παραλείψεις, ατέλειες. Εμείς ανέλαβε την ευθύνη που μας αντιστοιχεί. Ήρθε ο κ. Τσίπρας στην Τρίπολη και μοίρασε χρήματα με πολύ μεγάλη ευκολία."
Παρακολουθήστε live.
Σχετικά Άρθρα
- Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι φλεβών/αρτηριών στον Δήμο Τρίπολης
- Το αγωνιστικό πρόγραμμα για τις ομάδες του Αστέρα Τρίπολης! (3-4/5/2025)
- Κτηνιατρική: «Ο τρόπος διαχείρισης των νεκρών ζώων του καταφυγίου Δήμου Τρίπολης είναι σύμφωνος με την ισχύουσα νομοθεσία»
- Πολύς κόσμος την Πρωτομαγιά στον Δήμο Τρίπολης | Τζιούμης από το Λεβίδι: «Αναδεικνύουμε τον πλούτο της τοπικής μας κουλτούρας» (vd)
- "Σε εισπρακτικές εταιρείες η διαχείριση ληξιπρόθεσμων ασφαλιστικών οφειλών ελεύθερων επαγγελματιών και αγροτών"
2 σχόλια
-
Ο λαός δείχνει έμπρακτα την περιφρόνηση του στη ΝΔ. Αρκετά.
-
Μιλάμε λαοθαλασσα. Εν τω μεταξύ όπου και να έχει πάει ο Κούλης τρεις κι ο κούκος. Και τα κανάλια δείχνουν Τρι μέτρα μπροστά του