Σπουδαία διάκριση για το 4ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης!

Το 2ο ΒΡΑΒΕΙΟ απέσπασε το έργο των μαθητών του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής, «Το όνειρο του παιδιού είναι η ειρήνη» - Γιάννης Ρίτσος), σχολικού έτους 2022-2023, που διοργάνωσε το Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης & Καλαμαριάς».
Με τα συνθήματα «Ο πόλεμος δεν αξίζει σε κανέναν» και «Η Ειρήνη είναι για όλους», το έργο μας, εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή και το σχολείο μας θα βραβευτεί για 2η συνεχή χρονιά. (Το σχ. έτος 2021-2022 λάβαμε το 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ στον ανάλογο διαγωνισμό)
Η βράβευση θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στις 12-6-2023.
Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης, καθώς και στους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς κ. Νάστο Βασίλειο και κ. Καμπούρου Ιωάννα για τη νέα αυτή διάκριση.
Η Διευθύντρια
Γεωργία Τζιούμη
Σχετικά Άρθρα
- Γιορτάζει η εκκλησία της Αγίας Σοφίας στην Κυνουρία
- 2025 | Μνημόσυνο για τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο στο Ναό Προφήτη Ηλία Τρίπολης
- Χαμός για τους χορηγούς εκδήλωσης του δήμου Γορτυνίας στη Δημητσάνα | "Θα μπορούσε να υπάρχει ζήτημα φοροδιαφυγής" - "Αν μιλάτε για μαύρο χρήμα, να πάτε στη Δικαιοσύνη"
- Δήμαρχος Γορτυνίας: "Το Υπουργείο Υποδομών ζητά ανοχή χρόνου για να ενημερωθεί για την παράκαμψη Λαγκαδίων και να έρθει στη σύσκεψη"!
- Ένταση για τα έργα στο λιμάνι Λεωνιδίου | «Ψάχνουμε την καλύτερη λύση» λένε στην Περιφέρεια – «Το έργο πάει στα βράχια» φωνάζει η αντιπολίτευση!