Τρίπολη | Πλακάτ και πανό για το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου (εικόνες)
Σε πικετοφορία με πλακάτ και πανό για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο προχώρησαν εργαζόμενοι και φοιτητές στην Τρίπολη.
Μεταξύ άλλων, είπαν ... "Καταγγέλλουμε το συνεχιζόμενο έγκλημα!
Δε γινόμαστε θεατές στην «κανονικότητα» των χιλιάδων νεκρών και αγνοουμένων στις θάλασσες της Μεσογείου και του Αιγαίου.
Απαιτούμε να σταματήσει εδώ και τώρα η εμπλοκή της χώρας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και τον πόλεμο.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους ξεριζωμένους και διεκδικούμε την ουσιαστική προστασία των δικαιωμάτων τους στο άσυλο, στις χώρες του πραγματικού προορισμού τους, να καταργηθούν όλες οι συμφωνίες και οι νόμοι της καταστολής και του εγκλωβισμού."
Σχετικά Άρθρα
- Ο Πραστός δεν ξεχνά | Τιμήθηκαν τα 200 χρόνια από την πυρπόληση του 1826 (εικόνες)
- Εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Στενό
- Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Νίκος Καλογερόπουλος - Καθοριστική στιγμή στην καριέρα του το "Μάθε παιδί μου γράμματα" που γυρίστηκε στην Αρκαδία
- Σε «Red Code» παραμένει η Γορτυνία (10.8.2026)
- Μεγαλόπολη | Αγώνας Μνήμης και Τιμής για τους 33 εργαζομένους που έχασαν τη ζωή τους στους χώρους εργασίας της ΔΕΗ






