Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επιτυχημένη η διπλή εκδήλωση με την Έκθεση ζωγραφικής για την Γιορτή του Πατέρα και τις καλοκαιρινές Πρώτες βοήθειες (εικόνες)

Επιτυχημένη η διπλή εκδήλωση με την Έκθεση ζωγραφικής για την Γιορτή του Πατέρα και τις καλοκαιρινές Πρώτες βοήθειες (εικόνες)

Η Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου UNESCO Πειραιώς  και Νήσων και της International Action Art μαζί με την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης  συνδιοργάνωσαν την τελευταία για φέτος διπλή εκδήλωση με Έκθεση ζωγραφικής των παιδιών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα << Ο μπαμπάς μου , ο ήρωας μου>> και ομιλία με θέμα «Καλοκαιρινός οδηγός πρώτων βοηθειών-το φαρμακείο των διακοπών».

Χθες, 18 Ιουνίου 2023,  στην Αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Τρίπολης βρέθηκαν  γονείς, παιδιά και άλλοι όπου θαύμασαν τις υπέροχες ζωγραφιές των παιδιών που βρίσκονται σε έκθεση επισκέψιμη για το κοινό, άκουσαν την πολύ χρήσιμη ομιλία της κ.  Μαρίας Σταματοπούλου, Νοσηλεύτριας RN-Προϊσταμένη Τομέα Υγείας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τρίπολης, με σημαντικές συμβουλές για το πώς μπορούμε να δώσουμε Πρώτες Βοήθειες στις διακοπές αλλά και τι πρέπει να περιέχει το καλοκαιρινό φαρμακείο. Έλυσε απορίες σχετικά με τα εγκαύματα από τον ήλιο, δάγκωμα φιδιού, τσιμπήματα από έντομα και μέδουσες , ηλίαση κ.α.

Τα παιδιά εκτός από τα νόστιμα κεράσματα που γεύτηκαν παρέλαβαν όλα αναμνηστικό έπαινο , δωράκια για το μπαμπά αλλά και τη μαμά τους.

Πριν από την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα 3 βιβλία του συγγραφέα Παναγιώτη Δημητρόπουλου με τους τυχερούς να είναι  οι :

Τρουπή Ίριδα

Κατσούλας Γεώργιος

Αρφάνη Παναγιώτα

Εντυπωσιακή η συμμετοχή των παιδιών στον διαγωνισμό ζωγραφικής με 150 ζωγραφιές που πλέον κοσμούν την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολη σε έκθεση η οποία είναι επισκέψιμη για το κοινό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης που πάντα στηρίζει τις εκδηλώσεις μας κ. Γεωργία Παναγοπούλου, η Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Τρίπολης και ο Πρόεδρος της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Τρίπολης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την κ. Μαρία Σταματοπούλου, τον Πρόεδρο του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων κ. Μαρωνίτη , την κ. Λυμπεροπούλου Γιώτα και τον συγγραφέα κ. Παναγιώτη Δημητρόπουλο .

Οι εκδηλώσεις ήταν υπό την αιγίδα του Ομίλου UNESCO Πειραιώς & Νήσων και της INTERNATIONAL ACTION ART

Οι φετινές μας εκδηλώσεις αγκαλιάστηκαν από το κοινό της Τρίπολης πράγμα που μας κάνει πολύ χαρούμενους και να θέλουμε την επόμενη χρονιά να κάνουμε περισσότερα πράγματα.

Θα επιστρέψουμε λοιπόν με νέες ιδέες!!
Καλό καλοκαίρι!

Βάλια Αμπατζή

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Όμιλος UNESCO Πειραιώς και Νήσων και INTERNATIONAL ACTION ART

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...