Νέα επίθεση Βόσνου στη δημοτική αρχή για τα έργα στην πλατεία Αγίου Βασιλείου
Σε ακόμα μία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, ο Δημήτρης Βόσνος έθεσε το ζήτημα των έργων ανάπλασης στην πλατεία Αγίου Βασιλείου, εξαπολύοντας επίθεση στη δημοτική αρχή και στον δήμαρχο.
Επανέλαβε ότι το έργο πάει στα βράχια και είπε ..."Έχω πει ότι δεν μπορεί να τελειώσει. Δεν έχει ξεπεράσει το 50%. Η Τεχνική Υπηρεσία μας είπε ότι το έργο είναι στο 55%. Ούτε σε 13 μήνες δεν θα τελειώσει το έργο. Η κοινωνία ξέρει ότι δεν θα τελειώσει το έργο με αυτή τη δημοτική αρχή. Έχει ή δεν έχει πρόβλημα με τα υψομετρικά; Πες μας κύριε Δήμαρχε για το εμβληματικό έργο πότε θα τελειώσει. Ανεβαίνει το κόστος και κινδυνεύουμε να γυρίσουμε πίσω λεφτά."
Ενώ, σε άλλο σημείο είπε προς τον Δήμαρχο ότι "θα το χρεωθείτε εσείς προσωπικά", εννοώντας ότι θα ζητήσει να του καταλογιστούν τα χρήματα που ενδεχομένως χαθούν από την πλατεία, λόγω της καθυστέρησης.
Σχετικά Άρθρα
- Παναρκαδική - Παγγορτυνιακή: "Οι μέχρι σήμερα παρεμβάσεις δεν επαρκούν για την οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος στη Γορτυνία"
- Νέα κλοπή στην Καμάρα Μεγαλόπολης
- Η εορτή Πέτρου και Παύλου στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας
- 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χορωδιών από τη Χορωδία Τρίπολης
- Βλάσης: "Πάνω από 1000 νέες θέσεις εργασίας θα προκύψουν από τις φαρμακοβιομηχανίες στην Τρίπολη"
6 σχόλια
-
Έχει να φάει τέτοια @@@ ο Βόσνος που θα γελάσει κάθε πικραμένος.
-
Δηλαδή η Τεχνική Υπηρεσία παρέλαβε λάθος υψομετρικά και το έργο προχώρησε μέχρι αυτό το σημείο; Μήπως πρέπει να γίνει σε αυτή ο καταλογισμός και όχι στο Δήμαρχο; Ο Δήμαρχος είναι γιατρός και όχι μηχανικός.
-
Ου να μου χαθείς να χάνεσαι κεφτέ
-
Καλά τους τα είπε ο Βόσνος. Αυτοί είναι ανίκανοι δεν κάνουν για τίποτα. ΜΙα πλατεία ξεκίνησαν να φτιάχνουν και κατέστρεψαν την πόλη
-
Τουλάχιστον ο Βόσνος δεν καυχιόταν για εμβληματικό έργο
Ο Τζιούμης και καυχιέται και όλα τα έχει κάνει μπάχαλο, δεν μπορεί να κυκλοφορήσει ο κόσμος και τώρα με τις βροχές θα πλημυρίσουν όλα τα μαγαζιά γύρω από την πλατεία -
Το σπουδαιότερο έργο του Βοσνου
ΑΝΕΓΕΙΡΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΆΝΤΑ ΤΟΥΛΑΜΠΡΑΚΗ






