Επιμελητήριο | Κλειστές, ως ένδειξη πένθους, οι υπηρεσίες την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου
Ως ένδειξη σεβασμού και πένθους για την απώλεια του σεπτού μας Ποιμενάρχη, Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας, κυρού Αλεξάνδρου οι υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Αρκαδίας θα παραμείνουν κλειστές ημέρα Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023.
Σχετικά Άρθρα
- Οδηγίες για Αδέσποτα και Δεσποζόμενα Ζώα κατά τις ημέρες του καλοκαιριού
- Το θερινό ηλιοστάσιο 2026 | Γράφει ο Ζαχαρίας Ζαχαρόπουλος
- Χριστογιαννόπουλος: "Το συμβόλαιο αγοράς του οικοπέδου από το Δήμο στο Ψαθί και μία οφειλόμενη απάντηση στις χυδαιότητες του Δημάρχου"
- Ο Ηλίας Αγγελάκος για τις δημοσιονομικές διορθώσεις στα έργα της ΔΕΥΑΤ και τον ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη
- Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τον Αναπτυξιακό Οργανισμό Πελοποννήσου - Μέλη οι Νικήτας και Κούλης
1 σχόλιο
-
Πνευματικέ πατέρα και σεπτέ ιεράρχα και ποιμενάρχα μας σου ευχόμαστε όλοι Καλό Παράδεισο και ο Θεός να αναπαύει την ψυχή σου ες αεί εν σκηνές δικαίων, θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και νοσταλγία, Ήσουν αγλάισμα και ελπίδα όλων μας. Ο πραγματικός μας Πνευματικός μας πατέρας.
Σεπτή τιμή και σεβασμός
Το πνευματικό σου τέκνο
Παναγιώτης Χρ. Τράκας
Εκπαιδευτικός ΠΕ01-ΠΕ02
Θεολόγος- Αρχαιολόγος-Φιλόλογος-Ιστορικός
MSc Philosophy Ethics in Archaeology Π.Μ.Σ Ηθική Φιλοσοφία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα. Πτυχιούχος Τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Καλαμάτα.






