Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο απολογισμός του Ηλία Κούρου για το ΝΠΔΔ – «Καταβάλαμε μία μεγάλη προσπάθεια για όλες τις δομές» (vd)

Ο απολογισμός του Ηλία Κούρου για το ΝΠΔΔ – «Καταβάλαμε μία μεγάλη προσπάθεια για όλες τις δομές» (vd)

Σε απολογισμό για το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Τρίπολης προχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ηλίας Κούρος, ευχαριστώντας τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του.

Να υπενθυμιστεί ότι τα Νομικά Πρόσωπα καταργήθηκε με νόμο και ο κ. Κούρος ήταν ο τελευταίος Πρόεδρος του ΝΠΔΔ.

Αρχικά, ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο και τους εργαζομένους, αλλά και την αντιπολίτευση. Ειδική αναφορά έκανε και στον Αντιπρόεδρο του ΝΠΔΔ κ. Γιώργο Τσακωτό.

Υπογράμμισε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο κ. Τσακωτός αποφάσισαν να μην πάρουν αντιμισθία από το ΝΠΔΔ, σε όλη την 4ετία.

«Για το ΔΑΚ φτιάξαμε τις ράμπες, μια πολύ ωραία ταμπέλα, φτιάξαμε το φωτισμό στο κλειστό, έγινε επισκευή στα αποδυτήρια και ανοίξαμε όλες τις δομές.

Για το Σκοπευτήριο ευχαριστώ τον Εύανδρο για την προσωπική εργασία του και σήμερα έχουμε ένα σκοπευτήριο εξαιρετικό ε σημαντικούς αγώνες.

Το Κοιμητήριο θέλει αρκετή δουλειά ακόμα. Φτιάχτηκαν όλοι οι δρόμοι, δεν πατά κανείς σε χωματόδρομους. Τοποθετήθηκαν ταμπελάκια σε κάθε μνημείο, καθαρίστηκε ο χώρος. Επεκτείναμε στους 300-400 τάφους διότι το κοιμητήριο προχωρά πολύ γρήγορα. Ο Δήμαρχος έχει υπόψη του να προχωρήσουν τα 5 στρέμματα του κ. Μπρέγιαννου. Κάναμε μια νέα ύδρευση για την πίεση του νερού. Είμαι ικανοποιημένος ότι είναι ένα καθαρό κοιμητήριο.

Αυξήσαμε κατά 100% τις θέσεις στους παιδικούς σταθμούς. Στο Καραμελόπιστο και στου Σχίζα οι εργαζόμενοι δούλεψαν τους σταθμούς με πολύ περισσότερα παιδιά και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα διότι έκαναν μεγάλη προσπάθεια για την πόλη μας, μέχρι να ολοκληρωθούν οι κτιριακές εργασίες.

Το ΚΑΠΗ είναι ένας πολύ αγαπητός χώρος για εμένα. Το προσωπικό αγκαλιάζει τα μέλη του. Η κυρία Κορώνη σίγουρα θα ανταποκριθεί σε αυτό το χώρο.

Η Φιλαρμονική θέλει το χώρο της. Χρειάζεται μία ανανέωση. Πρέπει να γίνει ανανέωση στο προσωπικό, με πρόσληψη σε κάποιες ειδικότητες. Κυρίως, να βρεθεί ένας μόνιμος χώρος. Ο Δήμος να προχωρήσει στην αγορά ενός λεωφορείου 30 θέσεων για να εξυπηρετεί τη Φιλαρμονική.»

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr 

2 σχόλια

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...