Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το Φεστιβάλ Μιούζικαλ μετεξελίσσεται και γίνεται θεσμός για την Τρίπολη!

Το Φεστιβάλ Μιούζικαλ μετεξελίσσεται και γίνεται θεσμός για την Τρίπολη!

Τα δύο προηγούμενα χρόνια, ο Δήμος Τρίπολης διοργάνωσε με επιτυχία το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Θεατρικού Μιούζικαλ.

Από τη φετινή χρονιά, το φεστιβάλ αυτό θα μετεξελιχθεί και θα λάβει διαφορετικά χαρακτηριστικά, με ιδιαίτερες αναφορές σε τεράστιες προσωπικότητες που γέννησε η Αρκαδία.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ελένη Καρούντζου εξήγησε στη δημοτική ραδιοφωνία ότι προς το τέλος Απριλίου (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή του Λαζάρου) θα γίνει το φεστιβάλ και ότι ήδη σχολεία από όλη την Ελλάδα έχουν εκφράσει τη θέληση να συμμετέχουν.

Η κυρία Καρούντζου, σημείωσε: «Είναι ένα προεόρτιο του φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί του χρόνου. Θα είναι ένα φεστιβάλ λόγου, ποίησης και μουσικής που θα έχει σχέση με τον σπουδαίο Έλληνα μαέστρο, Δημήτρη Μητρόπουλο από τη Γορτυνία, αλλά και με τον Νίκο Γκάτσο, τον Κώστα Καρυωτάκη και τον θεατρικό συγγραφέα Θόδωρο Συνοδινό. Δηλαδή θα είναι φεστιβάλ μουσικής, θεάτρου και λόγου "Δημήτρης Μητρόπουλος".

Αυτό θα αφορά σε παιδιά Γυμνασίου, Λυκείου και μέχρι και 25 ετών (θα συμμετέχουν και πανεπιστήμια). Σε αυτό το πρόγραμμα υπεύθυνος είναι ο συμπατριώτης μας, Γιώργος Δούσης. Ουσιαστικά αυτό το φεστιβαλ μετεξελίσσεται. Ίσως φέτος κάνουμε και μια συναυλία με μουσικό σχολείο Τρίπολης για τον Μητρόπουλο, ενώ του χρόνου θα γίνει και ένα μεγάλο συνέδριο.»

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...