Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το ΚΑΠΗ έκοψε πίτα στην Τρίπολη | Κλειώ Παπαντωνίου: "Σας σεβόμαστε για όσα μας έχετε προσφέρει και μας προσφέρετε καθημερινά" (vd)

Το ΚΑΠΗ έκοψε πίτα στην Τρίπολη | Κλειώ Παπαντωνίου: "Σας σεβόμαστε για όσα μας έχετε προσφέρει και μας προσφέρετε καθημερινά" (vd)

Την Πρωτοχρονιάτικη του πίτα έκοψε το ΚΑΠΗ του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης, το απόγευμα της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα εντευκτήρια του ΚΑΠΗ με την παρουσία μεταξύ άλλων του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, της Αντιδημάρχου, κ. Παπαντωνίου, του Προέδρου της ΔΕΠΕ Τρίπολης, Ηλία Κούρου και της πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγοπούλου.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Τζιούμης, ανέφερε: «Ο θεσμός του ΚΑΠΗ έγινε για την δημιουργική απασχόληση όλων εσάς και μετά το δύσκολο διάστημα του κορονοϊού επανήλθατε και επανήλθαμε δυναμικά. Θα ανακοινωθεί και νέο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων για το 2024 με τη αλλαγή της θητείας από τον κ. Κούρο στην κυρία Παναντωνίου. Η πείρα σας και η σοφία σας είναι σημαντική για όλους εμάς».

Η Αντιδήμαρχος, Κλειώ Παπαντωνίου, μεταξύ άλλων, είπε: «Σας σεβόμαστε για όσα μας έχετε προσφέρει και μας προσφέρετε καθημερινά. Η προκοπή και η δημιουργικότητα έχει συνδεθεί, λανθασμένα με τις νεαρές ηλικίες και εσείς είστε η απόδειξη σε αυτό».

Επίσης, ο Πρόεδρος της ΔΕΠΕ, Ηλίας Κούρος δήλωσε πως βρίσκεται σε ένα γνώριμο περιβάλλον και ευχαρίστησε όλο το προσωπικό για τα χρόνια της συνεργασίας.

Στη συνέχεια η Χορωδία του ΚΑΠΗ, διασκέδασε τους παριστάμενους με όμορφα τραγούδια.


Πηγή - www.drt915.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...