Menu
RSS
Σάββατο, 11/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επίθεση από την παράταξη Σμυρνιώτη στη δημοτική αρχή για τα τραπεζοκαθίσματα: "Λάθος χειρισμοί, στην πλάτη του επαγγελματία"

Επίθεση από την παράταξη Σμυρνιώτη στη δημοτική αρχή για τα τραπεζοκαθίσματα: "Λάθος χειρισμοί, στην πλάτη του επαγγελματία"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

 

Με αφορμή το θέμα που έθεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος της Παράταξής μας Ηλίας Αγγελάκος σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έχουμε να επισημάνουμε τα εξής:

Η συνεχιζόμενη αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής να συμμορφωθεί σε επανειλημμένες συστάσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου για σύνταξη Κανονιστικής Απόφασης για κατάληψη κοινόχρηστων χώρων είχε σαν αποτέλεσμα να ακυρωθούν τέσσερις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορούσαν αιτήματα κατάληψης κοινοχρήστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από ισάριθμες επιχειρήσεις καταστημάτων εστίασης σε περιοχές που δεν καλύπτονται – κατά τις ακυρωτικές αποφάσεις - από τις υφιστάμενες 296/2011, 471/2011 και 298/2013  αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης.

Και σα να μην έφτανε αυτό, ο τρόπος με τον οποίο κατατέθηκαν από τη Δημοτική Αρχή προσφυγές κατά των ακυρωτικών αποφάσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Ειδική Επιτροπή του Άρθρου 152 του Ν.3463/2006 οδήγησαν σε απόρριψή τους τόσο ως απαράδεκτων  όσο και ως νόμω αβάσιμων  αφήνοντας αίολες τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις που πολύ αμφιβάλουμε αν και πότε ενημερώθηκαν από την Δημοτική Αρχή για την «διπλή» απόρριψη των αιτημάτων τους ώστε να έχουν τουλάχιστον τη δυνατότητα νομικών ενεργειών.

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να σταματήσει να αντιμετωπίζει επιπόλαια θέματα που αφορούν την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων του τόπου μας και να πράξει ότι επιβάλλεται για να εξασφαλίσει την νόμιμη και αποδοτική λειτουργία τους.

ΤΡΙΠΟΛΗ – ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

10 σχόλια

  • Ανωνυμος
    Ανωνυμος Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 23:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα τα φτιάξει ολα ο Λαγός, αυτός και ο γιδοβοσκος είναι οι μαεστροι της ορχήστρας στο δημαρχείο.
    Είναι υπεραντιδημαρχοι !!!
    Κοβουνε και ραβουνε σε όλα και για όλα...
    Και ο άλλος απλά υπογράφει....
    Τους έχει τυφλή εμπιστοσύνη μιλάμε..

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 21:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Τζιουμη βγες μπροστά και καντους υπέρηχο και μικροβιολογικές εξετάσεις με το πρόεδρο του ΔΣ γιατί δεν ξέρουν το γράφουν και τι λένε

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 20:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Κατά τα λοιπά ο Αγγελάκος φταίει που ανέλαβε τον Γενάρη! Στον πάγκο όταν ήταν ο Τζιούμης φώναζε και ζητούσε κανονιστική. Τεσσερα χρόνια δεν έκανε τίποτα ή καλύτερα έκανε τον διαιτητή VAR για να μην φαινεται . Τώρα :

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 20:02 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ. ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ . ΜΟΝΟ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ. ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΒΑΒΑ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΩΣ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΟΥ, ΠΩΣ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΒΑΣΗ ΤΥΦΛΩΝ, ΠΩΣ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ, ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΑ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 19:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιος εχει παρει τις 296/2011, 471/2011 και 298/2013 αποφάσεις ; Γιανακη εσυ δεν ησουν δημαρχος το 2011 και το 2013;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 17:51 Σύνδεσμος σχολίου

    17:25 Κοίτα εσύ να μην ξεκουφαθείς από τα πολλά τα όργανα, γιατί θα παίζουν μέχρι το 2028. Και θα έχει και συνέχεια. Κ@λοφεράτζα θα σας πηγαίνει το "Τζιουμέικο"

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 17:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ανοίγεις που δεν ανοίγεις μέχρι στιγμής το στόμα σου στα Δημοτικά Συμβούλια, είπες να γράψεις τουλάχιστον κάτι για να μην νομίσουν ότι κοιμάσαι τελείως

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 17:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Άρχισαν τα όργανα εκεί στο Τζιουμεικο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 16:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Μίλησε αυτός που επί κουτσουρεμένης δημαρχίας του άφησε σκόπιμα το θέμα με τα τραπεζοκαθίσματα να διογκωθεί και τώρα δεν μαζεύεται. Ο κύριος υπεύθυνος γι' αυτό το χάος είναι ένας και έχει ονοματεπώνυμο: Γιάγκος ο μπανάνας

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 15:07 Σύνδεσμος σχολίου

    ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΒΟΔΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΚΑΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗ ΠΑΠΙΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...